Minden, ami DC!

Matt Bomer bizonyíthat Negative Man szerepében

2018. október 04. 15:08 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megvan a Doom Patrol radioaktív szuperhőse.

A New York-i Comic Con Titans paneljének keretein belül esett néhány szó a Doom Patrol című spinoff sorozatról is. A Robotmant alakító Brendan Fraser is színpadra lépett, hogy bejelentse, Matt Bomer (A nagy svindli) csatlakozott a szereplőgárdához, mint Negative Man.

Bomer flashback jelenetekben játssza majd a karakter civil változatát, Larry Trainort, valamint Negative Man hangjáért is ő fog felelni, míg a fizikai megjelenéséért Matthew Zuk, akit már láthattunk is a forgatási lesifotókon. A képregényekben ő egy radioaktív szuperhős, aki többek között képes energiát elnyelni majd visszaprojektálni.

Fraser egy first lookot is bemutatott az általa játszott Robotmanről.

A főszereplő csoportot Robotman (Fraser), Negative Man (Bomer), Elasti-Woman (April Bowlby) és Crazy Jane (Diane Guerrero) alkotja, akik Dr. Niles Caulder (Timothy Dalton) és Cyborg (Joivan Wade) vezetésével Mr. Nobody (Alan Tudyk) ellen kell felvegyék a harcot.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3014280725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása