Minden, ami DC!

A Joker lett minden idők legnagyobb bevételű R-besorolású filmje

2019. október 26. 09:42 | DC Magyarország | komment

Ryan Reynolds a tőle megszokott módon gratulált a trónfosztáshoz.

A Joker immár nem csak az októberi bevételi rekordokat döntötte meg, Todd Phillips rendezése ugyanis minden idők legsikeresebb R-besorolású mozija lett, ha figyelmen kívül hagyjuk az inflációt. A film jelenleg 788.1 millió dolláros összbevételnél jár, és a következő napokban várhatóan átlépi a 800 milliót is.

Arthur Fleck története ezzel maga mögé utasította a 2016 meglepetés sikerének számító Deadpoolt, ami összesen 783 millió dollárig jutott. A folytatás egy kicsit kevesebbet, 738 milliót hozott a konyhára, de aztán a PG13-as besorolású újravágással végül összegyűlt 785 millió dollár a nagyszájú zsoldos számláján.

A Deadpoolt életre keltő Ryan Reynolds a Twitteren gratulált a trónfosztónak a tőle megszokott "deadpoolos" stílusban. A színész a Joker egyik plakátját posztolta ki, ahol a lépcsőfokokra az R-besorolású bevételi toplistás filmek főszereplői kerültek, például Neo (Mátrix: Újratöltve, 738.6 millió), Pennywise (Az, 697 millió), Jézus (A passió, 622.3 millió), illetve természetesen maga Deadpool is.

A Joker ezidáig 258 millió dollárt lapátolt össze Amerikában, nemzetközileg pedig 529 milliót. Az összbevétel várhatóan 900 millió körül fog megállni, de egyes becslések szerint az 1 milliárd dollárra is van esély. A film hatalmas sikernek számít a Warner Bros. számára, a témája miatti negatív visszhang ellenére is. Ez a nem tradicionális képregényadaptáció várhatóan nem kevesebb, mint 400 millió dollárnyi profitot fog szerezni a stúdiónak.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10015263278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása