Minden, ami DC!

Rosario Dawson lesz Diana szinkronhangja a Wonder Woman: Bloodlines animációs filmben

2019. július 20. 17:13 | DC Magyarország | komment

Bevált recepten minek változtatni?

A Warner Bros Rosario Dawsont szerződtette a címszerepre a készülő Wonder Woman: Bloodlines című animációban. A további szereplők kilétére is fény derült: Jeffrey Donovan lesz Steve Trevor megszólaltatója, Marie Avgeropoulos Silver Swan hangjaként bizonyíthat, Kimberly Brooks Cheetah és Giganta kettős szerepét vállalta el, Michael Dorn, Ferdinand szinkronhangja lesz, Ray Chase Lead Banditnek kölcsönzi az orgánumát, Mozhan Marno Dr. Cyber szövegeit mondja fel, Adrienne Moore Etta Candy szinkronjáért felel, Cree Summer játssza a főszereplő édesanyját, Hippolytát, Courtenay Taylor Dr Poisont kelti életre, Nia Vardalos lesz Julia Kapatelis, Constance Zimmer pedig Veronica Cale hangját biztosítja majd.

Ez lesz a hatodik alkalom, hogy Rosario Dawson Wonder Womant szinkronizál. Először a 2015-ös Justice League: Throne of Atlantis animációban hallhattuk őt a szerepben. Külön érdekesség, hogy a 2009-es önálló Wonder Woman animációs filmben még egy másik karakter, Artemis szólalt meg az ő hangján.

A szinkronhangok és a szereplő karakterek listáján kívül egyelőre nem tudunk többet erről a projektről, például a történet szinopszisa, illetve egy pontos premierdátum ismertetése még várat magára.

A Wonder Woman: Bloodlines még valamikor az idei év folyamán bemutatásra kerül, de jövőre sem maradunk amazonkaland nélkül, hiszen érkezik Patty Jenkins 2017-es filmjének várva várt folytatása, a Wonder Woman 1984, a főszerepben természetesen Gal Gadottal.

(forrás: SYFY WIRE)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7514972090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.04.22. 15:32:36

Wonder Woman: Bloodlines (2019)
.
annyira sablonos családban maradó káin és ábel, tékozló fiú történet, hogy fájó.
nem is értem, hogy a dc egész estések közé miért ezt csinálták meg ha már mindenráon WW-t akartak?
Az egyetlen pozitívum a nyíltan leszbi csaj.
süti beállítások módosítása