Minden, ami DC!

BRÉKING: Megvan a Doom Patrol sorozat Cyborgja!

2018. augusztus 09. 20:07 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A The First Purge sztárja, Joivan Wade kelti életre a gépezetet.

Miközben Ray Fisher a nagyvásznon testesíti meg a hőst az Igazság Ligája tagjaként, Wade-re hárul a feladat, hogy a kisképernyőn alakítsa Cyborgot.

A hivatalos leírás szerint Cyborg állandó szereplő lesz a sorozatban. Victor Stone a sármos és szarkasztikus, félig ember, félig gép szuperhős, aki bár a világ összes számítógépével összeköttetésben áll, azokat a kapcsolatokat keresi, amelyek emberré teszik őt. A külvilág elutasításaitól meggyötörve Vic arra használja a kibernetikus test adta lehetőségeket, hogy a digitális kor abszolút hősévé váljon.

A karakter több csapatban képviseltette már magát a DC történetekben, köztük a Tini Titánokban is.

A Doom Patrol további szereplői Robotman, Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero) és a csapat vezetője, Dr Niles Caulder. Cyborg egy olyan küldetésre toborozza össze a "DC legkülönösebb kitaszítottait," ami "a DC univerzum legfurcsább és legváratlanabb szegleteibe kalauzolja őket."

Jeremy Carver lesz a sorozat showrunnere, az Arrowverzum atyja, Greg Berlanti pedig executive producerként van a fedélzeten, Geoff Johns és Sarah Schechter mellett.

A sorozat a DC Universe streaming szolgáltatóra érkezik majd, csakúgy, mint az élőszereplős Titans, valamint a Young Justice 3. évada.

(Forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6014172349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása