Minden, ami DC!

Ezek az újdonságok lesznek beszerezhetők a 42. Képregénybörzén

2019. október 12. 09:59 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Bőven lesz miért ellátogatni az új helyszínre.

Október 13-án, vasárnap kerül megrendezésre a 42. Képregénybörze, amelynek ezúttal a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium (1071 Budapest, Városligeti fasor 17-21.) ad otthont. A Városligettől 2 percnyi sétára található iskola most először biztosítja a helyszín a képregényrajongók éves találkozójához. Az esemény vasárnap 10 órakor nyitja meg kapuit és a belépőjegy ára is jelképes, mindössze 500 forint. A kiadók ezúttal sem fogták vissza magukat, sok különlegességre és újdonságra számíthatnak a rajongók.

Ebben a hónapban véget ér a Kingpin Kiadó legrégebben futó magyar sorozata, Az Új Bosszú Angyalai, amely stílusosan a Finálé alcímet kapta. A Skrull invázió véget ért, ám az igazi harc csak most ér véget, amikor Norman Osborn és az általa irányított Angyalok megtámadják Thor otthonát, Asgardot… A sorozat záró képregény 180 oldalon keresztül szórakoztatja az olvasókat.

Folytatódik a nyáron újraindított Prédikátor sorozat is, amely a soron következő, 5-7. kötetet tartalmazza 80 oldalon, ezúttal is puha- illetve keményfedeles verzióban.

Szintén a börzén jelenik meg a Fenegyerek következő kötete, amely 120 oldalban folytatja a Pokol Konyhája vak szuperhősének történetét, akihez ráadásul most egy régi szövetségese, a Marvel Filmes Univerzumának kedvelt szuperhősnője, Fekete Özvegy is csatlakozik.

kingpin_3borito.jpg

Továbbá vasárnap kedvezményesen megvásárolható lesz a Kingpin több kiadványa, köztük a Marvel Legendák kötetei, az Y, az utolsó férfi első 3 része, a legújabb Batman sorozat, a Pókember 2099 és a Peter Parker Pókember korábbi számai is.

kingpin_3borito_v2.jpg

A Fumax három különlegességgel készül a hazai rajongóknak. Végre megjelenik Garth Ennis méltán híressé vált képregénye, a Hellblazer: Káros szenvedélyek. Ez a Hellblazer-történet szolgált a Keanu Reeves főszereplésével készült Constantine, a démonvadász című mozifilm alapjául. A kötet tartalmazza a teljes Dangerous Habits történetet (Hellblazer #41–46).

Megérkezik végre az első színes Conan kötet is, a Conan gyűjtemény: Csatatéren született és más történetek. Kurt Busiek író és Greg Ruth rajzoló formabontó újszerűséggel ábrázolják a barbár hős fiatalkorának történetét, elkísérik születésének helyszínétől, a véráztatta kimmériai csatatértől egészen a sorsdöntő venariumi ütközetig, ahol nevet szerzett magának. A 336 oldalas kötet tartalmazza a Conan: Born on the Battlefield és a Conan: Frost Giant’s Daughter and Other Stories gyűjteményeket, amely limitált kiadásban is megjelenik.

Végül, de nem utolsó sorban megjelenik a Britannia kapitány is. Alan Moore (Watchmen, V mint vérbosszú, Különleges úriemberek szövetsége) és Alan Davis (X-Men, New Mutants) a képregény műfajának legnagyobbjai közé tartoznak. A Britannia Kapitány mindkettejük számára az egyik első igazán jelentős munka: elbeszélői remekmű, ugyanakkor grafikai értelemben is élvonalbeli alkotás, amely messzemenően kiállta az idő próbáját. A 216 oldalas kötet tartalmazza az összes, Alan Moore által írt Britannia Kapitány-történetet.

fumax_3borito.jpg

Ezenkívül a Fumax is készül pár akcióval, így többek között kedvezményesen beszerezhető lesz a nemrég megjelent Ha/Ver 3., a Halo Jones balladája, az Ölőhang a Deadpool-alakulathoz és az Orgyilkos osztály 3.: Kígyóverem kötetek.

fumax_3borito_v2.jpg

A Vad Virágok Műhely tovább folytatja Hellboy történetét, ezúttal már a 8. kötet jelenik meg, amely A pokolban címet viseli. Miután a Vihar és harag című történetben Hellboy önmagát feláldozva megmentette a világot, meghal és a pokolba kerül, ahol ismerős arcokra és egy trónra lel, ami még mindig rá vár. Mike Mignola újra egy személyben írja és rajzolja a történetet, amelyben úgy ábrázolja a poklot, ahogy előtte senki más, és végre lerántja a leplet Hellboy minden titkáról. A 288 oldalas kötet mellett megjelenik a Hellboy Omnibus 4. kötete is, amely 456 oldalas kiadásban tartalmazza Hellboy történeteit.

Szintén a Vad Virágok Műhely forgalmazásában kerül a rajongók elé a Netflix nagysikerű sorozatának alapjául szolgáló képregény, az Esernyő Akadémia 2. kötete. A Dallas alcímet viselő történet ott folytatódik, ahol a sorozat véget ért. Az Esernyő Akadémia csapata csüggedt az egyikük által előidézett, és majdnem bekövetkező apokalipszist, illetve szeretett mentoruk, Pogo halálát követően. Szóval itt a remek pillanat, hogy egy újabb katasztrofális esemény miatt újra akcióba lendüljenek. A 184 oldalas képregény megjelenik normál, puhafedeles és limitált, keményfedeles kivitelben.

vadvirag_3borito.jpg

Ezenkívül rengeteg újdonság, folytatás is megjelenik, illetve az érdeklődök igazi képregényes különlegességeket is cserélhetnek és vehetnek a börzén. Szóval vasárnap irány a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium!

Az eseményről még több info ITT!

(forrás: APP)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6115218698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása