Minden, ami DC!

Megérkeztek az első képek a Doom Patrol forgatásáról

2018. szeptember 01. 16:12 | DC Magyarország | komment

Színre lép a különc csapat.

Kezdetét vette a DC Universe streaming szolgáltató 2019-re betervezett, élőszereplős Doom Patrol sorozatának forgatása Atlantában, a paparazzik pedig már hoztak is nekünk képeket a címszereplő csapat következő tagjairól: Robotman, Negative Man, Crazy Jane és Elasti-Woman. Most először láthatjuk csak őket jelmezben, melyek meglepően képregényhűre és megnyerőre sikeredtek.

Ugyanakkor a csapatnak jelenése lesz az októberben debütáló Titans egyik részében is, melyhez képest bizonyos szerepeket más színészekre osztottak ki a készítők. Ilyen például Robotman, de The Chief és Negative Man castingja is kérdéses.

Pörgessétek át a galériát ti is:

Az extrém öltözetű hölgy Diane Guerrero, aki a 64 különálló személyiséggel, és ezáltal ugyanennyi szupererővel rendelkező Crazy Jane szerepét játssza (amire Alexandra Daddario is esélyes volt); April Bowlby, akit zöld ruhában láthatunk, a Titans után itt is a testét nyújtani vagy zsugorítani képes Elasti-Woman bőrébe bújik; a bekötözött testű Negative Man bár ott van a képeken, a megformálójáról még nem rántották le a leplet; Robotman (akit Brendan Fraser szólaltat meg) jelmeze alatt pedig Riley Shanahan rejtőzik.

A fotókon nem található meg Cyborg, akit Joivan Wade kelt életre; valamint a csapat vezetője, Dr. Niles Caulder (The Chief), akinek a szerepét pletykák szerint a Titans után szintén egy másik színész kapta (ez a valaki Kelsey Grammer, ám erről sincs még hivatalos bejelentés).

Ha lemaradtatok volna, ITT olvashattok a 13 epizódot számláló Doom Patrol főgonoszáról, az Alan Tudyk által játszott Mr. Nobody-ról; ITT pedig a DC Universe indulásáról találtok friss részleteket.

(Forrás: JustJared)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114215245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása