Minden, ami DC!

Joel Kinnaman ejtett néhány szót a The Suicide Squad filmről, Joaquin Phoenixről és Robert Pattinsonról is

2019. október 27. 18:06 | DC Magyarország | komment

Jó hangulatban zajlik a forgatás.

Az Öngyilkos osztag Rick Flagje, Joel Kinnaman a 2016-os mozi után visszatér a James Gunn rendezésében készülő The Suicide Squad filmben is. A színész nemrég a Variety riporterének adott interjút, amiben többek között a szupergonoszok második kalandjáról is beszélt.

"James Gunn hihetetlen fickó. Fantasztikus forgatókönyvet írt. Annyira vicces... Az az érzésem, hogy életem első vígjátékát forgatom," nyilatkozta Kinnaman.

Nemrég elárasztotta az internetet egy csoportkép, ami akkor készült, amikor a The Suicide Squad szereplőgárdája Gunn-nal és Pom Klementieffel közösen ült be a Joker egyik vetítésére. Kinnaman csatlakozik azok táborába, akik Joaquin Phoenix alakítását méltatják. Szerinte meglepő dolog ilyen színészi játékot látni egy DC moziban, mert a Joker egy valódi művészfilmnek érződik. De nem csak a bűn bohóchercegéről esett szó, hanem örök ellenfeléről, Batmanről is. Kinnaman kiemelte, hogy milyen lenyűgözőnek tartja, ahogy Robert Pattinson az Alkonyat széria után kisebb volumenű művészfilmekre nyergelt át, amelyeket sajnos csak kevés ember nézett meg. Úgy gondolja, Pattinson készen áll a Sötét Lovag életre keltésére, és nagyon várja, hogy láthassa, mihez kezd a színész ezzel az ikonikus karakterrel.

A The Suicide Squad 2021. augusztus 6-án érkezik az amerikai mozikba.

(forrás: Variety, Popsugar)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4015267254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása