Minden, ami DC!

Batman animációs filmben fog crossoverezni a Tini Nindzsa Teknőcökkel

2019. február 13. 18:47 | DC Magyarország | komment

A páncélosok összefognak a világ legjobb detektívjével.

batman_vs_tmnt_group.jpeg

A képregények lapjain már 2015-ben sor került a sötét lovag és a reneszánsz művészekről elnevezett harcos teknősök találkozására, most pedig mozgásban is szemtanúi lehetünk ennek a különös crossovernek.

A Warner Bros. Animation, a Warner Home Entertainment, a DC Entertainment és a Nickelodeon összefogásának eredménye lesz a Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles című animációs film, amihez két first look képet is kaptunk, valamint lehullt a lepel a szinkronhangok listájáról is. Az adaptáció James Tynion és Freddie Williams Batman/TMNT minisorozatát veszi majd alapul. A történet szerint a teknőcök egy transzdimenzionális találkozás során futnak össze Batmannel, hogy felvegyék a harcot kedvenc denevérünk halálos ellenségeivel.

batman_vs_tmnt_raphael.jpeg

Troy Baker (The Last of Us, Batman: Arkham Origins) lesz Batman és Joker szinkronhangja egyben, amire korábban még soha nem volt példa. Darren Criss (American Crime Story második évad) kölcsönzi Raphaelnek a hangját, Kyle Mooney (Saturday Night Live) Michelangelo eredeti szinkronhangjaként bizonyíthat, Baron Vaughn (Grace and Frankie) Donatellot, Eric Bauza (The Woody Woodpecker Show) pedig Leonardot szólaltatja meg. Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend) Batgirl hangjaként szerepel a stáblistán, Tom Kenny (Spongyabob Kockanadrág) Pingvin orgánumáért felel, John DiMaggio (Kalandra fel!) lesz Mr. Freeze szinkronhangja, Carlos Alazraqui (Reno 911!) Bane-t szólaltatja meg, Cas Anvar (The Expanse) Ra's Al Ghulnak kölcsönzi a hangját, Tara Strong (Pindúr Pandúrok) pedig egyszerre szinkronizálja majd Harley Quinnt és Méregcsókot.

Darren Criss

A Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles késő tavasszal jelenik meg digitális változatban, valamint a tengerentúlon lemezes formátumokban is.

(forrás: Syfy Wire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr614625660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrishtanAG · tudfan.blog.hu 2019.02.13. 21:24:15

Hah, mr. Baker volt már Batman és Joker hangja is. De nem egyszerre :D.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.04.22. 12:37:36

megnéztem, és tetszett. kb mind a két világ javát tették bele, és minimális gyengeséget.
süti beállítások módosítása