Minden, ami DC!

Spectre is feltűnik majd a Végtelen Világok Krízise crossoverben

2019. október 18. 09:32 | DC Magyarország | komment

Még mindig bővül az esemény szereplőgárdája.

constantine-casts-jim-corrigan-aka-the-future-spec_1d3x_1280.jpg

Egy újabb legendás DC karakter bukkan majd fel a téli Végtelen Világok Krízise crossoverben, mégpedig Jim Corrigan nyomozó, a hatalmas kozmikus entitás, Spectre (Szellem) emberi gazdateste.

A CW Stephen Lobo-t (Odaát) választotta ki Corrigan szerepére, és bár még nem erősítették meg Spectre jelenlétét az eseményben, az eredeti Végtelen Világok Krízise képregényből kiindulva jó eséllyel láthatjuk majd.

"A Végtelen Világok Krízise rajongói pontosan tudják, milyen fontos Spectre szerepe a képregényben. Nagyon örülünk, hogy Stephen lehet a mi Jim Corriganünk," fűzte hozzá a bejelentéshez Marc Guggenheim executive producer.

A füzetekben Corrigan egy halandó ember, akinek a teste összekapcsolódott a Spectre néven ismert hatalmas természetfeletti bosszúállóval. Ez a kötődés tudattal ruházza fel az entitást, aki így jobban rálát a halandók sorsára. Ők ketten szintén szembeszállnak majd Anti-Monitorral (LaMonica Garrett) a krízis alatt.

Corrigant egyébként az NBC rövid életű Constantine sorozatában is láthattuk már, Emmett Scanlan alakításában, viszont az Arrowverzum producereinek nyilatkozatai alapján a Constantine nem képezi részét az univerzumnak, holott Matt Ryan visszatért a démonvadász szerepében a Legends of Tomorrowban.

Ez csupán a legújabb casting bejelentés a következő CW-s crossoverre vonatkozóan. Superman számos verziója mellett a Jon Cryer-féle Lex Luthor, egy Kevin Conroy által játszott Bruce Wayne, Black Lighting (Cress Williams), Jonah Hex (Johnathon Schaech), Lois Lane és még számos ismert karakter feltűnik majd a DC képregényekből, valamint korábbi sorozatokból és adaptációkból.

01151.png

Stephen Lobo

Az esemény december 8-án kezdődik a Supergirl sorozatban, másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben folytatódik. A téli szünet után, január 14-én vesszük fel újra a fonalat az Arrowban, és még aznap érkezik a finálé is, aminek a Legends of Tomorrow ad otthont.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315231236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása