Minden, ami DC!

A visszatérők sztárjával erősített a Batwoman sorozat

2019. október 07. 20:20 | DC Magyarország | komment

Utólagos szereplőcsere Gothamben.

Figyelem: A cikk spoilereket tartalmaz a Batwoman első részének cselekménye kapcsán! Csak saját felelősségre olvass tovább, vagy ha már láttad az epizódot!

A Batwoman premierepizódjában ismerős arccal találkozhattak az A visszatérők (The 100) sorozat rajongói. Greyston Holt jelent meg az első rész végén Tyler szerepében, aki Kate Kane egy régi ismerősének, Sophienak (Meagan Tandy) a férje, és a Crows International alkalmazottja. Érdekesség, hogy amikor még a sajtó számára levetítették a pilotot, a Smallville-ből ismert Eric Johnson töltötte be ezt a szerepet, de az ilyen újracastingolások nem szokatlanok az új sorozatok esetében.

Kate-et azért lepte meg igazán Tyler jelenléte, mert ő és Sophie egy párt alkottak még a katonai akadémián. Azonban, amint elterjedt a kapcsolatuk híre, azonnal szakítottak. Sophie folytatta volna a románcot az amerikai hadseregben kifejezetten ilyen helyzetekre megalkotott Don't Ask Don't Tell (DADT) törvény értelmében, ami megtiltotta, hogy a seregben bárki diszkriminálva legyen szexuális beállítottsága miatt. Kate azonban nem egyezett ebbe bele, ezért tisztességtelen módon eltanácsolták az akadémiáról. Kate ugyanakkor még mindig törődik Sophieval, ezért is tért vissza Gothambe, amikor a nőt elrabolta az évad főgonosza, Alice (Rachel Skarsten). Arra azonban nem számított, hogy Sophie férjével is találkozni fog.

Természetesen nem Tyler volt az egyetlen meglepetés az epizódban. Kate megtudta azt is, hogy Alice az ikertestvére, akiről mindenki azt hitte, hogy évekkel ezelőtt meghalt egy autóbalesetben Kate édesanyjával együtt.

Holt korábbi kreditjei olyan címeket találunk, mint a Bitten, az Odaát, illetve a Cheasepeake Shores.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7015207946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása