Minden, ami DC!

Egykori James Bonddal bővült a Doom Patrol szereplőgárdája

2018. szeptember 05. 19:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megtalálta vezetőjét a különc banda.

Timothy Dalton fogja terelgetni útjuk során a kirekesztett szuperhősöket.

Ő kelti ugyanis életre Dr. Niles "The Chief" Cauldert, aki az orvostudomány úttörőjének számít. Olyan embereket kutat fel világszerte, akik a halál küszöbén állnak, és csak egy csoda segíthet rajtuk. A briliáns, de megosztó személyiségű Dr. Caulder mindenre hajlandó, hogy segítsen azokon, akik szerinte rászorulnak, beleértve a válogatott, különc hősökből álló csapatát, a Doom Patrolt is.

A 13 epizódot számláló első évad jövőre érkezik a DC Universe szolgáltatóra. A drámasorozat írója Jeremy Carver (Odaát), aki Greg Berlantival közösen executive producerként is részt vesz a munkálatokban.

A főszereplő csoportot Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) és Crazy Jane (Diane Guerrero) alkotja, akik Dr. Niles Caulder (Dalton) és Cyborg (Joivan Wade) vezetésével Mr. Nobody (Alan Tudyk) ellen kell felvegyék a harcot.

Daltont olyan filmekből ismerhetjük, mint A magányos ügynök, a Vaskabátok vagy a Bolondos dallamok – Újra bevetésen. Érdekesség, hogy utóbbiban Brendan Fraser is szerepelt, akinek az itteni karaktere, Cliff Steele autóbalesetet szenved, és Dalton Caulderje menti meg az agyát, majd átülteti egy robot testbe.

(Forrás: THR, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1114224679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása