Minden, ami DC!

Brendan Fraserrel erősít a Doom Patrol sorozat

2018. augusztus 22. 09:41 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezzel talán visszatér a köztudatba a 90-es évek sztárja.

A múmia filmekből ismert Brendan Fraser fogja játszani az élőszereplős Doom Patrol sorozat egyik főhősét, Robotmant/Cliff Steelet.

Az egykori autóversenyző, Cliff Steele borzalmas balesetet szenvedett, aminek következtében a teste életképtelenné vált. Cliff agyát a rejtélyes Dr. Niles Caulder mentette meg, most pedig egy erős robot testben él tovább.

Fraser Robotman hangját fogja kölcsönözni, valamint flashback jelenetekben kelti életre Cliff Steele-t. Ezzel egy időben Riley Shanahant is castingolták Robotman szerepére, ő a karakter megjelenéséért fog felelni, meglepő módon mocap jelmez helyett tényleges kosztüm és maszk segitségével

A Jeremy Carver által írt Doom Patrol újraértelmezi a DC legfurább csapatát, amely olyan kitaszítottakból áll, mint Robotman (Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) és Crazy Jane (Diane Guerrero), vezetőjük pedig a rejtélyes Dr. Niles Caulder. Csatasorba állítja őket a digitális kor abszolút hőse, Cyborg (Joivan Wade), összefogva pedig ezek a kirekesztett emberek olyan küldetésekben vesznek részt, amelyek a DC univerzum legbizarrabb, legváratlanabb területeire kalauzolják el őket.

doom-patrol.jpg

A sorozat 2019-ben érkezik a DC Universe streaming szolgáltatásra.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714194439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása