Minden, ami DC!

Az Y, az utolsó férfi showrunnerei kiszálltak a sorozatból

2019. április 16. 11:06 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az FX ugyanakkor továbbra sem mondott le az adaptációról.

Hamarosan elkezdődtek volna az Y, az utolsó férfi képregényadaptáció forgatási munkálatai, de Michael Green és Aida Mashaka Croal showrunnerek kiszálltak a sorozat éléről.

"Szomorú hír az Y, az utolsó férfi rajongóknak. Az FX úgy döntött, hogy nem halad tovább a sorozatunkkal a jelenlegi formájában," adta tudtunkra a fejleményeket Croal egy közleményben, amit Green is aláírt. Miután köszönetet nyilvánítanak az íróknak, producereknek és színészeknek, így folytatódik a nyilatkozat: "Reménykedtünk abban, hogy meghálálhatjuk a tehetségüket és a bizalmukat egy sorozattal, ami nem csak sikeres, de ki is mond olyan dolgokat, amelyeket napjainkban ki kell mondani. Mivel mi is Y rajongók vagyunk, bízunk benne, hogy a jövő épp ezt tartogatja."

Előfordulhat, hogy lesznek akik félreértik ezt a közleményt, és arra következtetnek, hogy az FX elkaszálta a sorozatot, holott erről nincs szó. A csatorna megerősítette, hogy az Y munkálatai folytatódnak a jelenlegi szereplőgárdával, csupán Green és Croal dobbantott a projekttől "kreatív nézeteltérésekre" hivatkozva. Az FX már hozzá is látott az új showrunner kereséséhez.

Februárban nézhettük meg az első hivatalos képet a Barry Keoghan által játszott Yorickról, amint hullák között vándorol gázmaszkban és egy kapucnis öltözetben, amit a rajongók felismerhetnek a képregényekből is. Diane Lane kelti életre Yorick politikus édesanyját, Jennifer Brown szenátort. A szereplőgárdában továbbá olyan neveket találunk, mint Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland és Amber Tamblyn.

y-courtesy-fx-networks.jpg

(forrás: EW, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8514767086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása