Minden, ami DC!

A Joker máris meghaladta Az igazság ligája összbevételét

2019. október 20. 19:08 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Amikor a főgonosz legyőzi a szuperhőscsapatot.

Todd Phillips rendezésének a sikerszériája még mindig tart, hiszen a Joker második helyen zárt a hétvégi bevételösszegző listán az észak-amerikai mozikban.

Első helyen egy friss premier végzett, egész pontosan az Angelina Jolie nevével fémjelzett Demóna 2, ami 36 millió dollárt zsebelt be 3.790 moziból. Ezzel kicsit az alulmúlta a hozzá fűzött elvárásokat, főleg az első rész 69.4 milliós nyitányához képest. A harmadik helyet szintén egy elsőhétvégés folytatás, a Zombieland 2 bitorolja a 3.468 moziból összegyűjtött 26.7 milliójával, ami nagyjából eleget tesz a korai számításoknak, és egy kicsit meg is előzi az első rész 24.7 milliós kezdését.

A Jokernél ugyebár immár harmadik heti eredményekről beszélünk, és egy ezüstérmes helyezésről a bevételi listán, a film ugyanis 4.090 amerikai moziban 29.2 millió dollárt gyűjtött össze, amihez a nemzetközi piacról további 77.9 millió érkezett. Így a jelenlegi összbevétel 737.5 millióra rúg, az amerikai pedig 247.2 millióra.

Arthur Fleck szólómutatványa ezzel maga mögött hagyta Az igazság ligája csapatmozit, ami Amerikában 229 millióig, világviszonylatban pedig 658-ig jutott.

(forrás: Hollywood Reporter, BoxOfficeMojo, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8715241196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása