Minden, ami DC!

Megtudtuk, mi hozza össze a szuperhősöket az Elseworlds crossoverben

2018. november 16. 08:19 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egy gothami doktor is képes nagy galibát okozni.

Az idei Arrowverzum crossoverben, az Elseworldsben bemutatkozik ugyebár Batwoman (Ruby Rose), tiszteletét teszi Superman (Tyler Hoechlin) és Lois Lane (Elizabeth Tulloch), valamint John Wesley Shipp is újra magára ölti a '90-es Flash kosztümöt. Az esemény azonban mindenek előtt az Arrwoverzum legfontosabb hőshármasa, Supergirl (Melissa Benoist), Flash (Grant Gustin) és Zöld Íjász (Stephen Amell) körül forog.

supergirl-flash.jpg

És most végre azt is megtudtuk, miért áll össze a szuperhőstrió! A három estén át tartó történet elején John Deegan (Jeremy Davies), az Arkham Elmegyógyintézet orvosa újraírja a valóságot, aminek az lesz az eredménye, hogy Oliver (Amell) és Barry (Gustin) életet cserélnek. Ebben az új valóságban Oliver Queen úgy néz ki mint Gustin, Barry Allen pedig úgy, mint Amell. A két hős az egyetlen, aki tudatában van a helyzetnek, és annak, hogy a képességeik is felcserélődtek. Ez megmagyarázza a korábbi promóanyagokat, valamint a két színész jelmezcseréjét.

Kara (Benoist) azért kerül a képbe, mert ő az egyetlen, aki annak látja Barry-t és Olivert, akik ők valójában. Talán ez az előnye annak, hogy egy másik Földről szármzik? Az acéllány két tűz közé kerül, ugyanis a szerepet cserélt hősök egymás torkának esnek, és az ő feladata, hogy átsegítse őket ezen a helyzeten, és hogy visszataláljanak eredeti önmagukhoz.

A csapatdinamika sugárzik az egyik jelenetből, aminek forgatásán az Entertainment Weekly is jelen volt. A beszámolójuk szerint a három hős épp fogságba esett Gothamben, és Karára hárul a döntőbíró szerepe a két férfi vitájában. Mindenképp érdekes pillanat ez, hiszen ritkán láthatunk ilyen személyes hangvételű jelenetet ezzel a trióval a főszerepben. A crossover showrunnere, Marc Guggenheim szerint erre most azért van lehetőség, mert a Legendák mellőzésével több idő jut a három hősre. A tavalyi esemény megvalósítása sokkal nehezebb volt, ugyanis ott az összes karakterrel kellett zsonglőrködni. Guggenheim azonban tartogat némi meglepetést a rajongóknak: “A Legendákkal keresztezni a történetet elég nezhézkes, mivel az eleve csapatsorozat. De azt hozzáteszem, hogy egy cameo erejéig most is láthatjuk majd őket a harmadik epizódban.”

A tavalyi Crisis esemény sokkal inkább érződött egy négyórás filmnek, de az Elseworlds esetében a készítők visszaállnak a korábbi crossoverek epizodisztikus szerkezetére. Mindhárom sorozat epizódja a maga egyedi stílusát fogja képviselni, elkülöníthető fejezetekre bontva ezzel a cselekményt.

Bár az idei crossover a megszokottnál kisebb léptékűnek tűnhet, az alkotók úgy érzik, elégedettek leszünk a végeredménnyel. Grant Gustin szerint ez lesz az eddigi legerősebb és legviccesebb crossover.

Ennek hamarosan mi is utánajárhatunk, ugyanis december 9-én kezdetét veszi a történet a The Flash epizóddal, másnap az Arrow-ban érkezik a folytatás, végül december 11-én a Supergirl zárja az eseményt.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5414375399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása