Minden, ami DC!

Akció közben láthatjuk Batwomant az Elseworlds crossover legújabb fotóján

2018. november 15. 19:13 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Néhány újdonságot is megtudtunk a karakterről.

Azt már régóta tudjuk, hogy a Ruby Rose által játszott Batwoman idén szerephez jut a CW soron következő crossover eseményében, az Elseworldsben, és már láthattunk is hivatalos képet a karakterről, most azonban egy újabb fotón vehetjük őt szemügyre az Entertainment Weekly jóvoltából.

batwoman.jpg

Az eseményben részt vesznek az a The Flash, az Arrow és a Supergirl hősei is. Kate Kane maszkos alteregója először az Arrow epizódjának féltávjánál teszi tiszteletét, amikor Oliver, Barry és Kara Gotham City-be látogat, hogy nyomra kerítse az Arkham Elmegyógyintézet orvosát, John Deegant (Jeremy Davies).

A magazin egy jelenetleírást is hozott a forgatáson tett látogatásról, amely szerint Batwoman a kampója és a batarangja segítségével megakadályozza két beteg szökését az intézetből, és eközben megmenti Olivert és Ciscót is.

Hogy mire számíthatunk az újonctól? "Batwoman nagyon hasolít Batmanre olyan értelemben, hogy ő is elég tuskó tud lenni. Láthatjuk a karaktert civilben és álarcban egyaránt interakcióba lépni a hőseinkkel, szóval mindkét oldalát megismerhetjük majd a figurának," árulta el Marc Guggenheim, a crossover showrunnere.

Amíg Batwoman eléggé sztoikus és közel sem olyan barátságos, mint Flash vagy Supergirl, Kate Kane ennek a tökéletes ellentéte. "Ő sokkal mókásabb, hiszen milliárdos. Körülveszik a nők, akik imádják, nagyon menő. Bár mindig is öntudatos volt, a crossover során még jobban megismeri magát, és a másik személyazonosságát is. Nem elsőre ölti magára a jelmezt," meséli Ruby Rose.

Batwoman nincs elragadtatva attól, hogy hőseink Gothamben kötnek ki. "Kate nem akar ezzel is bajlódni. Neki megvan a saját ügye, a saját élete, amit épp próbál rendbehozni, erre ezek az átkozott szuperhősök betoppannak, felfordulást keltenek és az ő segítségére van szükségük," foglalja össze Rose.

A karakter bemutatása az eseményben igazából csak egy alapozás egy lehetséges szólósorozathoz. Az Arrow showrunnere lelkesedik az ötlet iránt, és szerinte a rajongók is szeretnének majd többet látni Batwomanből az Elseworlds után.

Emellett a napokban két rövid promóklip is érkezett a crossoverhez, és mindkettő a korábban belebegtetett Oliver-Barry helycserés szituációt vázolja fel. Az egyikben Oliver Iris mellett ébred, és fogalma sincs, hogyan került oda, ráadásul a lány Barry-nek szólítja, és szerelmet vall neki.

A másikban pedig Barry Allen Diggle-lel tart edzést, és Zöld Íjászként hivatkozik magára:

Az biztos, hogy a három epizódot számláló esemény tele lesz meglepetésekkel, ezért is számoljuk már a napokat a premierig, ami december 9-én kezdődik a The Flash-el, majd másnap az Arrow új epizódjában folytatódik, december 11-én pedig a Supergirl keretei között ér véget.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6314374805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása