Minden, ami DC!

Megvan, ki lesz Lois Lane az Arrowverzum crossoverben

2018. szeptember 14. 20:39 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Daily Planet kiküldi a legjobb riporterét az eseményre.

Elizabeth Tulloch jeleníti meg a kedvenc Pulitzer-díjas újságírónkat a CW idei háromrészes crossoverében, amiben a Ruby Rose által játszott Batwoman is bemutatkozik. Mivel egyelőre nem tudni, hogy maga az esemény miről fog szólni, így azt is homály fedi, hogy Lois milyen szereppel bír majd a cselekményben.

Idén a The Flash, az Arrow és a Supergirl sorozat karakterei veszik ki részüket a crossoverből, míg a legendákat nélkülöznünk kell, vígasztalásképp azonban a fent említett hölgyek mellé megkapjuk Tyler Hoechlin Supermanjét is, aki szintén mindhárom epizódban tiszteletét teszi.

Amikor bejelentették, hogy Superman és Lois is benne lesz a történetben, a Flasht alakító Grant Gustin lelkesedését fejezte ki a crossover kapcsán, és az "epikus" jelzővel látta el az eseményt.

Tulloch-ot eddig olyan címekben láthattuk, mint a Grimm, a Sérülés vagy a Parkland.

A három estén át tartó esemény december 9-én kezdődik a The Flash aktuális részében, majd másnap folyatódik az Arrow-ban, december 11-én pedig a Supergirl sorozatban zárul.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8614240899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása