Minden, ami DC!

BRÉKING: Ruby Rose lesz a CW Batwomanje!

2018. augusztus 07. 19:52 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Lehullt a lepel Gotham új védelmezőjéről.

A csatorna a modell-színésznő Ruby Rose-t szerződtette Batwoman szerepére, aki az idei nagy crossover eseményben mutatkozik be, később pedig saját sorozatot kaphat.

Rose komoly hírnévre tett szert, miután szerepelt az Orange is the New Black 3. évadában, de a nagyvásznon is bizonyított már olyan címekben, mint a Tökéletes hang 3, a xXx: Újra akcióban és a John Wick: 2. felvonás. Jelenleg a Meg - Az őscápában láthatjuk őt a mozikban.

Ha a sorozat zöld lámpát kap, a nyíltan homoszexuális Rose lehet az első LGBT szuperhős főszereplő a televíziózás történetében. "Kate Kane az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől," hangzik a hivatalos összefoglaló. "De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonjaival kell, szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik."

De a karakter először a CW decemberi crossoverében debütál, melyből kiveszik részüket az Arrow, a The Flash és a Supergirl szereplői is, a Legendák azonban idén kimaradnak a mókából.

A potenciális Batwoman sorozatot Caroline Dries (Vámpírnaplók) írja, aki executive produceri teendőket is ellát Greg Berlantival, Sarah Schechterrel és Geoff Johnsszal egyetemben.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr314167893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása