Minden, ami DC!

A Swamp Thing megtalálta a címszereplő mindkét énjét

2018. november 07. 07:36 | DC Magyarország | komment

Fény derült a biológus és a szörny kilétére is.

Andy Bean aláírt Alec Holland állandó szerepére, Derek Myers pedig a címbeli mocsári szörnyet testesíti meg a készülőben levő Swamp Thing sorozatban.

A szereplőgárdában olyan neveket találunk, mint Maria Sten, Jeryl Prescott, Jennifer Beals és Virginia Madsen, illetve a főbb szerepekben Will Patton (Avery Sunderland) és Crystal Reed (Abby Arcane).

A történet szerint Abby Arcane járványügyes doktor egy louisianai kisvárosba utazik, hogy utánajárjon egy halálos vírusnak, ami vélhetően a mocsárból eredeztethető. Itt kerül kapcsolatba Alec Holland biológussal, akit Bean kelt életre. Amikor Holland rájön, hogy a járvány összefüggésben áll a mocsárbeli kutatásaival, sötét erőkkel kerül összetűzésbe.

Nem számít spoilernek, hogy Holland érintkezése ezekkel a természetfeletti erőkkel azt eredményezi, hogy átalakul a Swamp Thing nevű szörnyeteggé. A karaktert ebben a formában Mears fogja játszani. Rettentő fizikummal és a növények feletti hatalommal kimászva a mocsárból, az egykor Hollandként ismert férfi azért küzd, hogy megőrizze emberségét, miközben védelmezi az embereket és a növényeket a közelgő veszélytől.

Beant hamarosan az AZ második fejezetében láthatjuk majd, de szerepelt az Itt és most című sorozatban is. Mears színészi kreditjei között olyan címeket találunk, mint az Orville, A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Az Álmosvölgy legendája és Az éjszaka törvénye, valamint ő volt Jason Voorhees a 2009-es Péntek 13 rebootban. A színész nem számít idegennek a DC univerzumban sem, hiszen feltűnt a The Flashben is Dwarfstar szerepében.

A Swamp Thing pilotját Len Wiseman rendezi Mark Verheiden és Gary Dauberman forgatókönyve alapján, az executive producerek között pedig ott van James Wan, az Aquaman mozi rendezője is.

A DC Universe ütemterve szerint Swamp Thing várhatóan 2019 májusában mászik át a mocsárból a streaming szolgáltatásra.

dcu_calendar_r2.jpg

(forrás: EW, Variety, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr514357559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása