Minden, ami DC!

Crystal Reed lesz a Swamp Thing sorozat női főszereplője

2018. szeptember 07. 09:19 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Gothamből a mocsárba.

Crystal Reed a Gotham után a Swamp Thing főhősnőjeként tér vissza a DC TV sorozatok világába. A projekt James Wan Atomic Monster nevezetű produkciós cége és a Warner Bros. Television közreműködésében valósul meg, és valamikor 2019-ben debütál majd a DC Universe streaming szolgáltatáson.

A Mark Verheiden és Gary Dauberman által írt Swamp Thing Abby Arcane (Reed) történetét követi, aki egy halálosnak tűnő mocsári vírus után kutat egy louisianai kisvárosban, de hamar felfedezi hogy a mocsár rejtélyes és ijesztő titkokat rejt. Amikor a megmagyarázhatatlan és vérfagyasztó horror kimászik a ködös ingoványból, senki sincs biztonságban.

Wan, Verheiden, Dauberman, Michael Clear és Len Wiseman executive producerként működnek közre, emellett pedig Wiseman az első epizódot rendezni is fogja. A forgatás még idén ősszel kezdetét veheti.

Az okos és odaadó járványügyes doktor, Abby Arcane egy életveszélyes járvány kellős közepén találja magát a szülővárosában, ahol szembe kell néznie múltbeli démonaival is. Az Alec Hollanddal való találkozás bevezeti őt a természetfeletti jelenségek és a Swamp Thing nevű szörnyeteg világába.

A színésznő számunkra leginkább a Gotham 4. etapjából lehet ismerős, melyben Sofia Falcone szerepében láthattuk közel egy teljes évadon keresztül.

(Forrás: Deadline, Heavy.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7714227127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása