Minden, ami DC!

Gyarapodott a Swamp Thing sorozat szereplőgárdája

2018. szeptember 29. 08:59 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Marais seriffje amilyen szép, olyan kemény.

Jennifer Beals visszatérő mellékszereplőként csatlakozott a DC Universe égisze alatt készülő Swamp Thing sorozat stábjához.

Bealst a kemény és pragmatikus Lucille Cable seriffként láthatjuk majd, akinek a fiához, Matthez való kötődésénél csak az esküje erősebb, miszerint szolgálja és védi Marais polgárait. Amikor a városát különös erők kezdik fenyegetni, fel kell kötnie a gatyát, hogy megvédjen mindenkit, akit szeret.

A színésznő egyelőre Crystal Reed és Maria Stern mellett foglal helyet a folyamatosan bővülő szereplőgárdában. Olyan címekből ismerhetjük őt, mint az Elrabolva sorozat, vagy a Denzel Washington nevével fémjelzett Éli könyve című film.

A Swamp Thing James Wan, Mark Verheiden, Gary Dauberman, Michael Clear és Len Wiseman executive produceri felügyelete alatt készül az Atomic Monster és a Warner Bros Television közreműködésében. Rob Hackett társproducerként vesz részt a projektben. Verheiden és Dauberman írják az első epizód szkriptjét, amit Wiseman fog rendezni.

A sorozat valamikor 2019-ben érkezik a digitális platfomra.

(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614270539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása