Minden, ami DC!

Jeryl Prescott játssza Madame Xanadut, a vak jósnőt a Swamp Thingben

2018. október 26. 19:56 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Talán fényes jövőt jósol a sorozatnak.

A készülőben levő Swamp Thing adaptáció újabb állandó szereplőt szerződtetett le Jeryl Prescott személyében, aki Madame Xanadut, a titokzatos múlttal és jövőbelátó képességekkel rendelkező vak jósnőt kelti életre.

Precott neve ismerős lehet a horrorrajongók számára, hiszen szerepelt a Walking Dead első évadában, valamint a Titkok kulcsa című misztikus filmben is. Továbbá olyan címekkel színesítette már az önéletrajzát, mint a Ray Donovan, a Birth of a Nation, NCIS Los Angeles és a Castle.

A Swamp Thing a DC Universe streaming szolgáltató egyik zászlóshajója is lehet. A címszerepre Derek Mears (Péntek 13) szerződött le.

A történet szerint Abby Arcane egy Louisianai kisvárosban kutat egy halálos vírus után, ami úgy tűnik, hogy a mocsárból eredeztethető. Később azonban rájön, hogy a vidék misztikus és szörnyűséges titkokat rejt.

Idén pontosan 40 éve annak, hogy Madame Xanadu bemutatkozott a képregények lapjain, ám ezidáig soha nem ábrázolták őt fekete nőként. A készülő sorozatban, az alapanyaghoz hasonlóan a karakter egy többszáz éves halhatatlan jósnő, aki szövetségre lép a gonoszok ellen harcoló erőkkel, de direkt módon nem avatkozik be a küzdelmekbe.

A Swamp Thing executive producerei James Wan, Mark Verheiden, Gary Dauberman, Michael Clear és Len Wiseman, míg Rob Hackett társproduceri kreditet kap. A projekt az Atomic Monster és a Warner Bros. Television zászlója alatt valósul meg. Len Wiseman rendezi a pilot epizódot Verheiden és Dauberman forgatókönyvéből.

Nemrég egy ütemterv is kikerült a netre a DC Universe saját gyártású sorozatairól, melyből kiderül, hogy valamikor 2019 májusa végén számíthatunk a Swamp Thing premierjére.

dcu_calendar_r2.jpg

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr614324203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása