Minden, ami DC!

Wayne Brady lesz Gravedigger a Black Lightning 3. évadában

2019. október 14. 21:13 | DC Magyarország | komment

Egy szuperkatonával erősít a sorozat.

A CW bejelentette, hogy Wayne Brady is csatlakozik a Black Lightning stábjához visszatérő karakterként, mégpedig Gravedigger szerepében.

A sorozatban Gravedigger valódi neve Tyson Sykes, egy II. világháborús amerikai veterán, aki egy titkos kísérlet során szuperkatonává változik. A kísérletek emberfeletti erővel és gyorsasággal, kiváló taktikai érzékkel és rendkívüli közelharci ismeretekkel ruházták fel Tysont. Valószínűleg meghosszabbodott élettartammal is bír, mivel a háborús harcos még mindig meglehetősen jó fizikummal rendelkezik. Ez a jelenség nem idegen Jefferson Pierce/Black Lightning számára, hiszen korábbi ellenlábasa, Tobias Whale szintén valamiféle fiatalság szérumot használt.

A képregényekhez képest viszont van még egy nagyobb csavar a karakterrel kapcsolatban: a II. világháború eseményei után Spikes Markoviába disszidált ahelyett, hogy visszatért volna Amerikába. Célja egy független metahumán társadalom alapítása volt az idegen országban. Gravedigger terve azonban az ASA (American Security Agency) érdeklődését is felkelti, innentől kezdve pedig biztossá válik Freeland metahumánokkal teli városának felfordulása.

Wayne Brady legismertebb szerepe Barney Stinson testvérének alakítása volt az Így jártam anyátokkalban, a Black Lightningban pedig várhatóan 2020 elején láthatjuk először.

(forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1915223070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása