Minden, ami DC!

'Titans': April Bowlby lesz Elasti-Girl

2018. február 21. 19:37 | DC Magyarország | komment

Geoff Johns megígérte, hogy látni fogjuk a The Doom Patrolt a Titans sorozatban, és most már azt is sejthetjük, milyen felállásban.

April Bowlby, a "Haláli testcsere" sztárja csatlakozott az élőszereplős "Titans" sorozathoz mint Rita Farr, azaz Elasti-Girl. Rita Farr egy feltörekvő színésznő, akit egy baleset folytán mérgező gáz ér, amitől megváltozik a sejtszerkezete. A képregényekben ennek hatására képes a testét kedve szerint nyújtani vagy zsugorítani. Rita végül a The Doom Patrol csapatban találja meg a helyét.

Miután nemrég bejelentették Bruno Bichirt Dr. Niles Caulder, avagy The Chief szerepére, Elasti-Girl castingja arra utalhat, hogy a The Doom Patrol várhatóan az eredeti felállásában jelenik meg a képernyőkön, Negative Mannel és Robotmannel kiegészülve. Róluk egyelőre nincs bejelentés.

Bowlby először a sorozat ötödik epizódjában tűnik majd fel, ami a "The Doom Patrol" címet viseli, de minden bizonnyal láthatjuk majd az évad későbbi részeiben is.

Az élőszereplős "Titans" sorozat a DC önálló digitális szolgáltatóján kerül műsorra még ebben az évben, a főszerepben pedig Dick Graysont (Brenton Thwaites) követhetjük nyomon, amint egy fiatal hősökből álló csapatot próbál vezetni, melynek Starfire (Anna Diop) és Raven (Teagan Croft) is a tagja. Alan Ritchson és Minka Kelly szintén feltűnnek a sorozatban, mint a bűnüldöző páros, Dove és Hawk.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5013687224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása