Minden, ami DC!

BRÉKING: Zoe Kravitz lesz Macskanő a Matt Reeves-féle Batman filmben!

2019. október 15. 08:12 | DC Magyarország | komment

A hangját egyszer már kölcsönözte a karakternek.

Robert Pattinson Batmanje végre megkapta a Macskanőjét: Zoe Kravitz ölti magára a Sötét Lovag egyik legnépszerűbb ellenfelének jelmezét.

A színésznő már közös olvasópróbát is tartott Pattinsonnal a hónap elején, amely ezek szerint igen meggyőzőre sikerült, hiszen az elmúlt hétvégén meg is született a döntés. A további jelöltek között állítólag olyan nevek sorakoztak, mint Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049, Tőrbe ejtve), Ella Balinska (Charlie angyalai), Eiza Gonzalez (Nyomd, bébi, nyomd, Alita: A harc angyala), Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2, Joker) és az Oscar-díjas Alicia Vikander (Ex Machina, A dán lány, Tomb Raider).

Reeves egy földhözragadtabb megközelítést képzel el a filmnek, amelyben Batman számos ismert ellenfele szerephez jut. Jeffrey Wright már a fedélzeten van, mint Jim Gordon felügyelő, Jonah Hill pedig egy ezidáig titokban tartott gonosztevőt kelthet életre, egyes források szerint Pingvint vagy Rébuszt.

Macskanő Batman egyik klasszikus ellenfele, ugyanakkor legtartósabb szerelme is. Az ostorral remekül bánó tolvaj antihős Selina Kyle alteregója. Állandó szereplője volt az 1960-as évekbeli Batman sorozatnak, ahol Julie Newmar, Lee Meriwether és Eartha Kitt alakította a karaktert. Az eddigi legnépszerűbb nagyvásznas Macskanő ábrázolás Michelle Pfeiffer nevéhez fűződik, aki Tim Burton 1992-es Batman visszatér című rendezésében kapott szerepet. Ezt követte a Halle Berry nevével fémjelzett 2004-es szólómozi, ami nagyot bukott a kasszáknál. A Nolan trilógia utolsó felvonásában, A sötét lovag - Felemelkedésben Anne Hathaway bújt a macskajelmezbe, a Gotham sorozatban pedig Camren Bicondova, valamint Lili Simmons, aki a fináléban a felnőtt Selinát játszotta.

Kravitz számára nem ismeretlen macskanő karaktere, ugyanis ő kölcsönözte a figura hangját a 2017-es Lego Batman filmben. A korábbi filmes munkái között olyan komoly címeket találunk, mint a Legendás állatok franchise, a Mad Max - A harag útja, A beavatott széria, vagy az X-Men: Az elsők.

A tévés kreditjei közül megemlíthetjük az HBO által gyártott Hatalmas kis hazugságok, valamint a Hulura készülő High Fidelity feldolgozást.

A The Batman előkészületi munkálatai már nyár óta zajlanak, a forgatás kezdetét illetően azonban még nem jelentettek be hivatalos dátumot. Egyes értesülések szerint még az idei év végén, vagy 2020 elején foroghatnak a kamerák.

A film 2021. június 25-én érkezik az amerikai mozikba.

(forrás: THR, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8615223454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása