Minden, ami DC!

A Warner Bros. TV leleplezte az idei San Diego Comic-Conos menetrendjét

2019. június 27. 16:07 | DC Magyarország | komment

Idén is tartogat különlegességeket az év geek eseménye.

A DC filmekkel ellentétben az idei San Diego Comic Conon sorozatokból nem fogunk hiányt szenvedni. Azt ugyan még nem tudjuk, hogy a Preachernek otthont adó Sony/AMC, az Y-t készítő FX, a Kryptont bemutató Syfy, vagy a Watchment felvonultató HBO tart-e prezentációt a sorozatoknak a rendezvényen, de a WBTV jelenléte már biztossá vált. Ha végignézzük a közzétett menetrendet, feltűnhet például a Legends of Tomorrow hiánya a panelek között. Ennek az lehet az oka, hogy a sorozat idén csak félévados berendelést kapott, és csak 2020-ban folytatódik.

A WBTV idén külön paneleket szervez az olyan új tartalmaknak, mint a Pennyworth és a Batwoman, de méltóan elbúcsúztatja az Arrow-t is. A DC Universe részéről számíthatunk új fejleményekre és first lookokra a Titans, a Doom Patrol, a Young Justice: Outsiders második fele és az animációs Harley Quinn sorozat kapcsán. A hivatalos felsorolásban nem kapott helyet a Stargirl, de reményeink szerint róla is hallhatunk némi új infót.

Íme a WBTV teljes San Diego-i programja, magyar időpontokkal ellátva:

JÚLIUS 17, SZERDA

  • 00:00-04:00 Premiervetítések: Batwoman, Pennywoth, Harley Quinn animációs sorozat, a Teen Titans GO eddig soha nem látott epizódja és mások.

JÚLIUS 18, CSÜTÖRTÖK

  • 21:15-22:15 Teen Titans GO! vadonatúj epizódvetítés és Q&A

JÚLIUS 19, PÉNTEK

  • 18:30-19:30 DC Super Hero Girls vadonatúj epizódvetítés és Q&A
  • 22:30-23:30 Pennyworth videoprezentáció és Q&A

JÚLIUS 20, SZOMBAT

  • 16:30-17:45 Batwoman pilot epizód vetítés és Q&A ‬
  • 21:30-22:15 Arrow videoprezentáció és Q&A
  • 22:15-23:00 Supergirl videoprezentáció és Q&A
  • 23:00-23:45 Black Lightning videoprezentáció és Q&A
  • 23:45-00:30 The Flash videoprezentáció és Q&A
  • 01:00-03:00 DC UNIVERSE sorozat előzetesek és Q&A

Idén nem készülünk élő bloggal az esemény idejére, mivel az elmúlt években főleg a filmes újdonságok miatt maradtunk fent éjszakába nyúlóan. A Warner/DC idén nem készül filmes panellel annak ellenére, hogy számos érdekes projekt áll jelenleg készítés alatt, amiből időszerű lenne némi friss betekintést kapnunk. A sorozatos fejleményekről természetesen egytől egyig be fogunk számolni, a fontosabb hírekről külön, minden másról pedig egy összefoglaló blogbejegyzésben.

(forrás: Deadline, Warner Bros.)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5514914906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása