Minden, ami DC!

BRÉKING: Paul Dano fogja játszani Rébuszt a The Batman filmben!

2019. október 17. 20:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezen nem kell többet törnünk a fejünket.

Matt Reeves megtalálta a The Batman című film Rébuszát Paul Dano személyében, jelentette be a Warner Bros.

A Dano által megformált ikonikus gonosztevő polgári neve Edward Nashton lesz, ami eltér a a korábbi adaptációktól, ahol Edward Nygmának hívták a karaktert, de a képregényes múlthoz hű marad, hiszen a füzetekben gyakran szerepelt ezen a néven. Rébusz szerepében Frank Gorshin és John Astin bizonyított az 1960-as évekbeli Batman sorozatban, a Gothamben Cory Michael Smith bújt a figura bőrébe, míg a Joel Schumacher által rendezett 1995-ös Mindörökké Batman című moziban Jim Carreyt láthattuk Nygmaként.

Matt Reeves filmjének szereplőgárdájában eddig megtalálható Robert Pattinson, mint Bruce Wayne/Batman, Zoe Kravitz Macskanő megformálójaként, illetve Jeffrey Wright, aki Jim Gordon felügyelő bőrébe bújik. Egy ideig úgy volt, hogy Jonah Hill is a fedélzetre kerül Pingvin, vagy pont Rébusz szerepében, ám vele végül nem történt megegyezés.

Dano nemrég Emmy-jelölést kapott az Szökés Dannemorából című minisorozatban nyújtott alakításáért. A filmes kreditjei között olyan címeket találunk, mint a Love and Mercy, a Fogságban, a 12 év rabszolgaság, a Vérző olaj vagy az Okja. De nem csak színészként bizonyított már, hiszen rendezője, társírója és producere is volt a kritikusok által elismert Vadon című filmnek.

A The Batman forgatása januárban veszi kezdetét az Egyesült Királyságban, az amerikai mozivásznakra pedig 2021. június 25-én érkezik.

(forrás: Hollywood Reporter, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7015230240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása