Minden, ami DC!

David Dastmalchian fogja játszani Polka-Dot Mant a The Suicide Squadban

2019. április 29. 20:59 | DC Magyarország | komment

Ez lesz pályafutása negyedik DC-s szerepe.

David Dastmalchian leszerződött a James Gunn nevével fémjelzett The Suicide Squad mozihoz, és bizonyos források szerint a Polka-Dot Man nevű gonosztevőt kelti életre.

A színész olyan szereplőkhöz csatlakozik, mint Margot Robbie, akit ismét Harley Quinnként láthatunk majd, a Bumeráng Kapitány jelmezét újra magára öltő Jai Courtney, illetve Idris Elba, aki a korábbi hírekkel ellentétben mégsem Deadshot szerepét veszi át Will Smith-től, hanem egy új karaktert alakíthat, akinek a kilétét egyelőre nem fedték fel.

A galaxis őrzői filmek alkotója írja és rendezi a The Suicide Squadot, ami David Ayer 2016-os Öngyilkos osztagját követi. Ez azonban mégsem konkrét folytatás lesz, inkább egyféle újragondolása az alapanyagnak, melyben Gunn régi és új karaktereket egyaránt felvonultat.

A cselekmény részleteit egyelőre homály fedi, de az új gonosztevők között olyan neveket találunk, mint a patkányokat irányítani képes Ratcather, Peacemaker, aki annyira szereti a békét, hogy ölni is hajlandó érte, King Shark, aki egy humanoid cápa, valamint végül, de nem utolsó sorban Polka-Dot Man.

Polka-Dot Man 1962-ben debütált a Detective Comics lapjain. Abner Krill egy kisstílű bűnöző, aki azzal próbált hírnevet szerezni magának, hogy foltokkal kapcsolatos bűntetteket hajtott végre, valamint egy olyan trükkös jelmezzel hívta fel magára a figyelmet, ami körfűrésszé vagy repülő tányérokká alakuló foltokat tartalmazott. Gunn korábban is mutatott már érdeklődést a kevésbé ismert képregényfigurák felé, és itt sem más a helyzet, Polka-Dot Man ugyanis alig egy tucatszor szerepelt a debütálása óta. A karakter állítólag kihasznalja azt, hogy zavarban van a "nyomi" képességeitől.

Ez a szerep komoly előrelépést jelenthet Dastmalchian karrierjében, aki korábban is tűnt már fel blockbusterekben, most azonban sokkal fontosabb szerepet kaphat. A legismertebb alakítása talán a Hangya filmek Kurt nevű egykori elitéltje. A színész szívesen dolgozik együtt Denis Villeneuve-vel, szerepelt ugyanis a Fogságban és a Szárnyas fejvadász 2049 filmekben is, hamarosan pedig a rendező Dűne feldolgozásában láthatjuk őt.

Ugyanakkor a DC univerzum sem áll távolt tőle. A legelső filmes szerepe Chritopher Nolan Sötét lovagjában volt, ahol Joker egyik emberét, Thomas Schiffet keltette életre, és volt egy emlékezetes közös jelenete is Batmannel. Aztán a sorozatok világa felé vette az irányt, és magára öltötte Abra Kadabra szerepét a The Flashben, illetve a Gotham néhány epizódjában is tiszteletét tette.

A The Suicide Squad amerikai premierje 2021. augusztus 6-án esedékes.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5514794180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása