Minden, ami DC!

Amy Smart és további négy szereplő csatlakozott a Stargirl sorozathoz

2019. február 23. 11:06 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezzel teljessé is vált a fontosabb szereplők listája.

Hunter Sansone, Amy Smart és Neil Jackson

A DC Universe saját gyártású Stargirl sorozatához öt újabb színész szerződött le állandó szerepekre.

Amy Smart kelti életre Barbara Whitmore-t, a címszereplő édesanyját, aki újra munkába áll, miután a lánya gimnazista lesz, emellett pedig próbál minél jobban megfelelni a gyermekei és új férje, Pat (Luke Wilson) számára.

Smart olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Szégyentelenek, a Dokik vagy a A törvény embere, de a filmek világa sem idegen számára, hiszen láthattuk őt a Pillangóhatásban, a Starsky és Hutchban, valamint a két Crank moziban is.

Trae Romano játsza Mike Dugant, Pat szemtelenül bájos, behízelgő kisfiát, Courtney Whitmore/Stargirl mostohatestvérét. A fiatal színész korábban a Comedy Central Robbie című sorozatában volt látható.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy a további három új név, Neil Jackson, Hunter Sansone és Cameron Gellman kit fog alakítani a sorozatban. Jackson jelenleg a Kingsman széria harmadik felvonását forgatja, de láthattuk őt az Éjszakai ragadozók, A kvantum csendje és az Alexander című filmekben is. Sansone ellenben elég friss arcnak számít, a következő projektje az Unfollow című thriller, korábban pedig a Drama Drama című független vígjátékban tűnt fel egy mellékszerepben. Gellman kreditjeinek listája sem nyúlik túl hosszúra, olyan sorozatokat találunk a munkásságában, mint a Gyilkos játékok vagy az Engedj be!

"A Stargirl egy másodikos középiskolás, Courtney Whitmore (Brec Bassinger) történetét követi nyomon, aki megalapít egy fiatal hősökből álló, nem sok jóval kecsegtető csapatot, hogy felvegyék a harcot a múlt gonosztevőivel. A sorozat újraértelmezi Stargirlt és a legelső szuperhőscsapatot, a Justice Society of Americát egy kiszámíthatatlan műsor formájában."

A DC Universe ütemterve szerint valamikor augusztusban indulhat a sorozat.

(forrás: Deadline, TVInsider, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1314643886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása