Minden, ami DC!

Az Arrow búcsút intett az egyik állandó szereplőjének

2019. február 12. 21:03 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A visszatérés lehetősége azért nincs kizárva.

Az Arrow hétfői epizódjában láthattuk utoljára Echo Kellumot, aki Curtis Holt/Mr. Terrific szerepében volt állandó tagja a csapatnak. A rész végén a karakter elhagyta Star Cityt egy washingtoni állásajánlat miatt.

A színész elárulta, hogy már a hatodik évad idején is szóba került a távozása. "Az én ötletem volt. Gyerekeim vannak, és kezdtem úgy érezni, hogy többet kellene otthon lennem velük. Hosszasan beszélgettem erről Marc Guggenheimmel, aki teljes mértékben megértette az álláspontomat."

Mivel az Arrowverzumról beszélünk, nem zárhatjuk ki, hogy a karakter valamilyen formában még visszatér a jövőben, hiszen erre számos példát láthattunk már. Kellum szerint még semmi nem biztos ezzel kapcsolatban, de teljes mértékben nyitott arra, hogy idővel újra a sorozatban láthassuk őt.

Curtis Holt a negyedik évadban debütált, akkor még visszatérő szereplőként, az ötödik etaptól kezdve azonban már állandóként volt jelen a történetben.

(forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2114623558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása