Minden, ami DC!

Ekkor térnek vissza a folytatással a CW sorozatai 2019-ben

2018. december 19. 19:59 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Januártól újra indul a hősködés.

A múlt héten a CW DC műsorai is szünetre vonultak, legközelebb pedig már csak jövőre ülhetünk be a legfrissebb epizódjaik elé.

A Black Lightning új részei a sorozat januári visszatérésétől kezdve új idősávban, kedd helyett hétfőnként kerülnek adásba az Arrow epizódjait követően, majd áprilisban a Black Lightning második évadának végeztével a Legendák visszafoglalják ezt az időpontot, hogy ők is befejezhessék az idei szezonjukat.

Az iZombie ötödik, egyben utolsó etapja is 2019-ben fog érkezni, a premierdátum leleplezése azonban még várat magára.

Az alábbiakban érkezésük szerint szedtük sorba a címeket bemutatódátummal ellátva, illetve a visszatérő részek előzeteseit is megnézhetitek.

KEDD, 2019. JANUÁR 15.

  • THE FLASH

VASÁRNAP, 2019. JANUÁR 20.

  • SUPERGIRL

HÉTFŐ, 2019. JANUÁR 21.

  • ARROW

  • BLACK LIGHTNING (új időpont)

Amíg ezekre várunk, elüthetjük az időt akár az Elseworlds crossover újranézésével is, hátha találunk még új Easter Eggeket, melyek átrendezhetik a toplistánkat.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3414501982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása