Minden, ami DC!

Victor Zsasz is szerepelni fog a Birds of Prey filmben

2018. december 11. 17:58 | DC Magyarország | komment

Újabb ikonikus Batman ellenfél a fedélzeten.

Chris Messina csatlakozott a Birds of Prey mozihoz a gonosz Victor Zsasz szerepében! Zsasz egy szadista gyilkos, aki minden áldozata után újabb vágást ejt a testén. A filmben az Ewan McGregor által játszott főgonosszal, Black Maskkal dolgozik majd együtt. A rendezői feladatokat Cathy Yan látja el Christina Hodson forgatókönyve alapján.

A képregényekben először 1992-ben jelent meg a Batman füzetek lapjain, az eredettörténetét pedig 1996-ban olvashattuk szintén a denevérember sorozatában. Victor egy fiatal és gazdag üzletember, aki 25 éves korában elveszíti a szüleit, később pedig a szerencsejátékoknak – és Pingvinnek – hála a vagyonát is. Az öngyilkossággal is megpróbálkozik, de miután végez egy hajléktalannal, rákap a gyilkolás ízére. Zsasz az Arkham Elmegyógyintézet rendszeres páciense. Élőszereplős adaptációban láthattuk már őt a Gotham sorozatban, és egy rövid szerep erejéig A sötét lovagban is.

Messina olyan nevek mellett foglal helyet a stáblistán, mint Margot Robbie, aki ismét Harley Quinn bőrébe bújik, Mary Elizabeth Winstead, akit Vadásznőként csodálhatunk meg és Jurnee Smollett-Bell, aki Fekete Kanáriként bizonyíthat. Cassandra Caint Ella Jay Basco fogja játszani.

A színész korábban az Éles tárgyak és a The Mindy Project sorozatokban volt látható, de "Batmannel" is dolgozott már együtt, ugyanis szerepelt Ben Affleck Argó-akció és Az éjszaka törvénye című filmjében is.

Emellett a Warner bejelentett még néhány nevet a film szereplőgárdájából, ám egyelőre homály fedi, kiket keltenek életre: Steven Williams (The Chi), Dana Lee (Dr. Ken), Francois Chau (The Expanse, The Tick), Matthew Willig (The Ballad of Buster Scruggs), valamint Derek Wilson, aki a DC/Vertigo rajongóknak a Preacher első évadából lehet ismerős, a filmben pedig állítólag Renee Montoya nyomozó (Rosie Perez) egyik rendőrtársaként tűnik majd fel.

birds-of-prey-casting-e1544484260482.jpg

Derek Wilson

A nap folyamán arra is fény derült, hogy Ali Wong stand up humorista is a mellékszereplők táborát erősíti, aki Wilsonhoz hasonlóan Montoya osztagának lesz a tagja. A színésznő az Anyaság túlsúlyban sorozatban szerepel, valamint a Netflixen stand up előadásai is elérhetők. Rajta kívül még Robert Catrini (G.I. Joe - Megtorlás) is benne lesz a ragadozómadarak mozis menetében, ám egyelőre róla sem tudni, kit kelt majd életre.

A film produceri teendőit Sue Kroll végzi a Kroll & Co. cégen keresztül, Margot Robbie-val és Bryan Unkeless-szel együtt.

(forrás: Deadline, THR, The Wrap)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7314472188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása