Minden, ami DC!

Cassandra Caint is castingolták a Birds of Prey filmhez

2018. november 15. 08:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ő szorul a Ragadozók védelmére.

Az újoncnak számító Ella Jay Basco tárgyalásokat folytat a Birds of Prey mozi utolsó betöltetlen főszerepe, Cassandra Cain életre keltése kapcsán.

Margot Robbie természetesen visszatér Harley Quinnként, Mary Elizabeth Winstead és Jurnee Smollett-Bell pedig Vadásznő és Fekete Kanári szerepében szállt fedélzetre. Ewan McGregor lesz a film főgonosza, míg Rosie Perez a törvényt képviseli a gothami nyomozó, Renee Montoya képében.

A rendezői széket Cathy Yan foglalja el, a produceri teendőket pedig Margot mellett Sue Kroll és Bryan Unkeless teljesíti.

A történet szerint Robbie, Winstead és Smollett-Bell összefog Cain védelme érdekében, akinek birtokába jut egy gyémánt, ami a gothami alvilág vezérének, Black Masknak (Ewan McGregor) a tulajdona.

A képrgényekben Cassandra Cain két bérgyilkos, David Cain és Lady Shiva lánya. Egész gyermekkorában elszigetelik őt a kommunikációtól és az emberi kapcsolatoktól, hogy a világ legjobb bérgyilkosává váljon. Végül sikerül összebarátkoznia Bruce Wayne-nel, és magára ölti Batgirl jelmezét. Azt egyelőre nem tudni, hogy erre a filmben is sor kerül-e majd, mivel a Warner már elkezdett dolgozni egy Batgirl szólókalandon, aminek forgatókönyvét szintén a Birds of Prey írója, Christina Hodson jegyzi.

Ez lesz Basco első komoly szerepe, korábban olyan sorozatokban vendégeskedett, mint A Grace klinika, Az alelnök vagy a Superior Donuts.

A ragadozómadarak 2020 február 7-én ejtik zsákmányul a nagyvásznat.

(forrás: Variety, JoBlo)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr514373555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása