Minden, ami DC!

Kiderült, ki lesz Fekete Kanári és Vadásznő a Birds of Prey filmben

2018. szeptember 26. 21:04 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Jó úton halad 2020 első DC filmje.

Jurnee Smollett-Bell és Mary Elizabeth Winstead

Miután számos színésznőt meghallgattak, a Warner Bros. végre elkezdte összeállítani Harley Quinn női szuperhősbandáját.

Jurnee Smollett-Bell (Underground, True Blood) húzza magára Fekete Kanári jelmezét, míg Mary Elizabeth Winstead (Fargo sorozat, Cloverfield Lane 10) kelti életre Vadásznőt. Ők társulnak Margot Robbie mellé, aki az Öngyilkos osztag után ismét eljátssza Harley Quinn karakterét, ezúttal egy olyan Gothamben, amit nem védelmez Batman. A csajok egy maffiavezér ellen veszik fel a harcot, akinek kilétét egyelőre homály fedi.

Fekete Kanári, civil nevén Dinah Lance egy utcai harcos, aki pusztító sikolyáról híres. A karakter a képregényekben fehér nő, a stúdió azonban színes bőrű színésznőt választott a szerepre. Vadásznőnek, azaz Helena Bertinellinek több változata is létezik a füzetekben, de itt egy alvilági hercegnőként láthatjuk majd, akinek Batmanhez hasonlóan a szeme láttára ölték meg a családját, és ezért választotta a bűnüldöző pályát.

Renee Montoya karakteréhez egyelőre nem társítottak színésznőt, de várhatóan Justina Machado (One Day at a Time) és Roberta Colindrez (Vida) között fog eldőlni, hogy ki alakítja majd a gothami rendőrség leszbikus detektívjét. A filmben 12 éves ázsiai kislányként elképzelt Cassandra Cain szerepére szintén keresik még a megfelelő embert.

Justin Kroll, a Variety riportere úgy értesült, hogy Sam Rockwell (Vasember 2) passzolta a főgonosz eljátszását, és jelenleg olyan nevek vannak a kalapban, mint Sharlto Copley (District 9) és Ewan McGregor (Star Wars).

A film produceri teendőit Robbie cége, a Luckychap végzi, közösen Sue Kroll-lal és Bryan Unkeless-szel a Clubhouse Picturestől. A forgatókönyvet Christina Hodson (Űrdongó) írta, a rendezői székben pedig Cathy Yan foglal helyet, aki a harmadik női rendező a DC Moziverzumban Patty Jenkins (Wonder Woman) és Ava DuVernay (a tervezett The New Gods mozi) után, valamint az első ázsiai nő, aki szuperhősfilmet vezényelhet.

A Birds of Prey-t 2020. február 7-én mutatják be Amerikában.

(Forrás: Variety, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9314265599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása