Minden, ami DC!

Julie Andrews is szerepet vállalt az Aquaman filmben

2018. november 23. 22:15 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Fény derült egy eddig eltitkolt karakterre.

Egy igazi hollywoodi csillag is tiszteletét teszi a közelgő Aquaman moziban, igaz, csupán szinkronhangként.

Az Oscar-díjas Julie Andrews kölcsönzi a hangját a Karathen nevű misztikus, tengeralatti lénynek a film eredeti változatában. Nála található a kulcs Arthur (Jason Momoa) küldetéséhez, amely során egyesítheti az atlantiszi és felszíni világot.

"Azt szerettük volna, ha Karathen egy klasszikus brit színésznő hangjával rendelkezik, persze digitálisan kissé eltorzítva. Amikor megtudtuk, hogy Julie érdeklődik a projekt iránt és az időbeosztása is megengedi, nem is keresgéltünk tovább," mondta Peter Safran, a film producere.

A legendás színésznőt olyan klasszikus filmek főszerepében láthattuk, mint A muzsika hangja, vagy az 1964-es Mary Poppins. Az elmúlt évtizedben nem szerepelt mozifilmben, és újabban főleg szinkronmunkákat vállalt olyan animációs produkciókban, mint a Gru 3 vagy a Shrek a vége, fuss el véle.

Az Aquamant december 21-től vetítik az amerikai mozik, de nálunk egy héttel korábban, már december 13-án műsorra kerül.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9614390084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása