Minden, ami DC!

A remény angyala szárnyra kap a Lucifer negyedik évadában

2018. október 21. 13:46 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az új szereplő a bátyja árnyékából próbál kitörni.

A feltámasztott Lucifer sorozat egy új angyalt hoz be a képbe, immár a Netflix égisze alá: Vinessa Vidotto csatlakozott a negyedik évad stábjához Remiel visszatérő szerepében.

Remiel egy tipikus húg, aki felnéz a bátyjára, a hatalmas Amenadielre (DB Woodside), ugyanakkor úgy érzi, nem értékelik őt eléggé testvére árnyékában, próbálja megugrani az általa felállított magas mércét. Remiel példaképként tekint a tesójára, de egy alfahím angyalt nem mindig könnyű elviselni. Vajon ez azt jelenti, hogy ő Lucifer testvére is? A sorozat láthatóan más irányba viszi Remiel karakterét, akit eredetileg a Remény Angyalaként ismerünk.

Korábban Charlyne Yi (House) vendégeskedett a harmadik évad egyik "bónusz" epizódjában (ami eredetileg a negyedik etapban kapott volna helyet) Lucifer húga, Azrael, másnéven Rae-Rae szerepében.

Ez lesz Vidotto egyik első profi színészi kreditje. A negyedik felvonáshoz korábban már csatlakozott Graham McTavish (Preacher), aki egy szent életű embert kelt életre, valamint Inbar Lavi (Imposters), akit a bibliai Évaként csodálhatunk meg.

A Lucifer 4. évada valamikor jövőre érkezik a Netflixre.

(Forrás: TVLine, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1714313491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása