Minden, ami DC!

Hivatalos képen Éva a Lucifer negyedik évadában

2018. szeptember 22. 14:46 | DC Magyarország | komment

Almás martinire és talán bosszúra is szomjazik.

Megérkezett az első hivatalos fotó a Lucifer negyedik etapjából, ami a Netflixre érkezik majd, miután a Fox májusban elkaszálta a sorozatot. A képen Inbar Lavit (Imposters) csodálhatjuk meg az Édenkertből száműzött Éva szerepében. A történet szerint az első nő elhagyja Ádámot, és újra Lucifer társaságát keresi. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, Éva fejest is ugrott az éjszakai életbe Lux bárjában, ahol épp egy almás martinit (mi mást?) kortyolgat.

lucifer_403_unit_00597r.jpg

"Éva, az eredendően bűnös nő visszatér Lucifer életébe. Vajon bosszút akar állni az évekkel ezelőtti kísértés miatt, vagy egészen más tervei vannak?" - harangozzák be a sorozat készítői a harmadik epizódban bemutatkozó karaktert.

Azonban nem ő az egyetlen feszültségforrás a cselekményben. Chloe (Lauren German) végre meglátta Lucifer (Tom Ellis) ördögi arcát a harmadik évad fináléjában, ami várhatóan komoly hatással lesz a "se veled, se nélküled" kapcsolatukra.

A Lucifer 10 új epizóddal érkezik a Netflixre.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114253989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása