Minden, ami DC!

Graham McTavish is csatlakozott a Lucifer 4. évadához

2018. augusztus 22. 11:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Gyilkosok szentje kipróbálja a prédikálást is.

A Preacher sorozatból ismert Graham McTavish a Vertigo univerzum egy másik szegletébe tesz látogatást.

A skót színész visszatérő szereplőként lesz látható a FOX-tól a Netflixhez vándorolt Lucifer 4. etapjában, mint Kinley atya.

A kedves, mélyen együtt érző és nagyra becsült pap, Kinley atya elkötelezetten védi a nyáját. Ehhez hozzá tartozik, hogy mindent megtesz azért, hogy megóvja az emberiséget a gonosztól – ami nem sejtet sok jót egy bizonyos Los Angelesben élő ördög számára...

Amellett, hogy McTavish a Gyilkosok Szentjét játssza a Preacherben, a tévés kreditjei között megtalálható az Outlander, a 24 nyolcadik évada és A szökés is. Aktuális szinkronmunkái olyan címekből állnak, mint a Tini Nindzsa Teknőcök, a Castlevania és a The Avengers: A Föld legnagyobb hősei (mint Loki).

McTavish nemsokára a DC filmes frontját is beveszi, ugyanis egy egyelőre rejtélyes szerepben fog feltűnni a decemberben mozikba kerülő Aquamanben.

A napokban arra is fény derült a Lucifer folytatása kapcsán, hogy Inbar Lavi fogja játszani az első nőt, Évát.

A 10 részes 4. évad forgatása a hónapban vette kezdetét, a premier pedig valamikor 2019-ben várható a Netflixen.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814194565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása