Minden, ami DC!

Joaquin Phoenix bohócnak öltözve őrül meg a Joker forgatásán

2018. szeptember 25. 18:40 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nem tudják megfékezni a paparazzikat.

Láttuk már a megőrülése előtt és után is, most pedig vélhetően a köztes állapotnak lehetünk szemtanúi.

Joaquint ezúttal egy telefonfülkében kapták lencsevégre, egy teljesen más bohóc jelmezben, mint amit a korábbi forgatási képeken vehettünk szemügyre. A kinézete így is ismerős lehet, ugyanis az arca nagyon hasonlít az akkori fotókon látható statiszták maszkjához.

Todd Phillips emellett az Instagramján is közzétett egy képet a szokatlan bohóc kinézetről, ami mellé csak annyit írt, hogy "munka." Ez utalhat arra is, hogy épp nagyban dolgoznak a filmen, de ami még valószínűbb, hogy Arthur bohócként fogja keresni a kenyerét a filmben, ami nagyban hozzájárul majd (legalábbis arcfestés szempontjából) a karakter végleges kinézetéhez, és persze a becsavarodásához is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Work.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A Joker jelenleg is forog New Yorkban, tehát a következő napokban/hetekben is érkezhetnek még lesifotók a helyszínről. A film 2019. október 4-én nyit a mozikban.

(Forrás: JustJared)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr914262893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása