Minden, ami DC!

Joaquin Phoenix Jokerként bont rendet a forgatáson

2018. szeptember 23. 08:47 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezúttal az őrült Arthur Fleckről érkeztek lesifotók.

Két nappal ezelőtt Todd Phillips rendező tett közzé egy screentesztet Arthur Fleck átalakulásáról Jokerré. Mivel a karakter kinézete ezen a videón nagyban elütött a képregényestől, rengetegen elkönyvelték Fleck humorista mivolta miatt, hogy ebben a festésben csak a munkáját végzi, azonban a legújabb lesifotókat nézve ez nem csak egy bohócelőadás része, hanem a megőrülés utáni állapot (is). Ez persze nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a film későbbi pontjain, vagy a legvégén a képregényeket megidéző arcfestést is villantson.

A legújabb képeken a láthatóan már megőrült Fleck civileket terrorizál egy metrón, de a környezetében még több bohócnak maszkírozott egyént is észre vehetünk. Fleck egy maszkkal az arcán lép le a szerelvényről, amit aztán le is vesz. Sokak szemében ezek a képsorok megidézhetik A sötét lovag ikonikus nyitójelenetét Heath Ledgerrel, míg a jelmez (a bordó öltöny és a zöld ing) leginkább az 1966-os Cesar Romero-féle Jokert juttathatja eszünkbe, amihez hozzákerült még egy sárga mellény is. A főszereplőn kívül megnézhetünk még néhány nagyon érdekes és utalásokban gazdag részletet a díszletekből, valamint a bohócjelmezes statisztákat is bevizsgálhatjuk, akik Joker hű követőinek/híveinek tűnnek.

A jelenetet mozgásban is megnézhetjük:

Mindezek mellett most bukkant fel először a forgatás helyszínén Zazie Beetz, aki egy Sophie Drummond nevű egyedülálló anyukát alakít, aki felkelti Arthur érdeklődését. Mivel róla is érkezett jópár lesifotó, Phillips rendező jobbnak érezte, ha egy hivatalos képen is bemutatja a karaktert.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So excited to be working with @zaziebeetz. Joker. �@nikotavernise

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A Joker 2019 októberében érkezik a mozikba, és olyan színészek tűnnek fel benne Phoenix és Beetz mellett, mint Robert De Niro, Frances Conroy és a Thomas Wayne (vagy Wanye?) szerepét játszó Brett Cullen.

(Forrás: Weibo, JustJared, TMZ)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4414256893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása