Minden, ami DC!

A Shadowhunters sztárjával bővült az Arrow hetedik évada

2018. szeptember 22. 16:18 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepe lesz a cselekményben.

Katherine McNamara visszatérő kulcsszereplő lesz az Arrow új etapjában.

McNamara az évad első felében lesz látható, mint Maya, egy eltökélt utcai harcos és tolvaj Star City-ből. A karaktert úgy kell elképzelni, mintha ő lenne "Buffy, a szuperhősvadász."

A színésznőt korábban az Útvesztő franchise második és harmadik epizódjában láthattuk, és ez az első új projektje, miután három hónappal ezelőtt a Freeform elkaszálta a Shadowhunterst.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az Arrow folytatásában ismét állandó szereplőként tér vissza a közönségkedvenc Roy Harper (Colton Haynes alakításában), valamint bemutatkozik Holly Elissa (Odaát), Miranda Edwards (The Magicians) és Michael Johnson (Van Helsing), akik a Longbow Hunters néven ismert bérgyilkoscsapatot keltik életre.

A hetedik évad október 15-én, hétfőn veszi kezdetét.

(Forrás: EW, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8014255369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása