Minden, ami DC!

Inbar Lavi lesz Éva a Lucifer 4. évadában

2018. augusztus 21. 09:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

És látá az Úr, hogy ez jó.

Miután megszabadult Káin (Tom Welling) haragjától és a kaszától is (hála a Netflixnek!), Tom Ellis pokoli Lucifer Morningstarja egy újabb bibliai bajkeverővel kerül összetűzésbe a negyedik etapban, ugyanis Inbar Lavi fogja életre kelteni Évát. A színésznőt olyan sorozatokból ismerhetjük, mint A szökés vagy az Imposters.

A hivatalos leírásban "eredendő bűnösként" feltüntetett nő már túl van az édenkerti eseményeken. "Az Ádámmal töltött örökkévalóság után nyughatatlanná vált a jegyességében, és a kevésbé kiszámítható időket sírja vissza, amikor még minden izgalmas és veszélyes volt. Hiányzik neki a tüzes és kemény első szerelme, a csábító, aki megkísértette őt annyi évvel ezelőtt. Pontosan, az ördög maga, Lucifer."

Egyelőre nem tudni, hogy ez mit jelent a cselekményre nézve, valamint abból a szempontból, hogy a streaming szolgáltató mennyivel lesz bevállalósabb a korhatáros jeleneteket illetően, mint a FOX. Mindenesetre Lavi kitűnően tud egyszerre pimasz és szexi karaktert megjeleníteni, Tom Ellis pedig nemrég szinte beköltözött az edzőterembe, legalábbis az Instagram bejegyzései erről árulkodnak.

Az új évad forgatása épp a múlt héten vette kezdetét, a premierre pedig valamikor 2019 elején kerülhet sor a Netflixen.

(Forrás: TV Insider, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2014192145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása