Minden, ami DC!

Matt Reeves fejleményekkel szolgált a Batman film kapcsán

2018. augusztus 03. 09:29 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A rengeteg pletyka után ideje volt már, hogy megszólaljon.

A két legutóbbi Majmok bolygója film rendezője egy tévés konferencián vett részt a napokban, hogy az új sorozatát promózza, amit Ridley Scott-tal társulva készít. A panelt követően a sajtó rendelkezésére állt, és elárult némi újdonságot az egyelőre The Batman címen futó projektről. Az alábbiakban pontokba szedve olvashatjátok a legfontosabb infókat:

  • Reeves jelenleg is gőzerővel dolgozik a forgatókönyv első vázlatán, ami heteken belül el is készül.
  • A film forgatása akár már jövő tavasszal, vagy a nyár elején kezdetét veheti.
  • Reeves kapcsolatban áll Ben Affleckkel, de titokzatoskodott afelől, hogy ki játssza majd a köpenyes igazságosztót a filmjében.
  • Reeves úgy gondolja, megoldható, hogy Affleck benne legyen a filmben és újra is castingolják a szerepet (a legvalószínűbb opció, hogy Bruce Wayne, akit Affleck játszik, visszaemlékezik a fiatal napjaira, így két Batmanünk is lehet egyszerre).
  • A film illeszkedik majd a nagy egészbe, de Reeves nem mondhatott semmi többet azon kívül, hogy a DC univerzumnak csak erre, tehát a denevéres szegletére fókuszál (avagy nem azon izzad, hogy összekösse a többi filmmel és felvezessen négy másikat).
  • A DC filmek új irányvonala nincs hatással Reeves munkájára.
  • Az elmúlt hetekben felmerült, hogy a cselekmény alapját a Year One képregények adják, de Reeves szerint erről szó sincs. Nem egy konkrét képregényt dolgoz fel, hanem összegyúrja a kedvenc Batman történeteit és egy teljesen új sztorit formál belőlük. Címeket nem akart elárulni.
  • Reeves egy Batman számára meghatározó és személyes történetet akar elmesélni, ami alatt nem az eredetét érti. A filmet egy noir stílusú Batman sztorinak képzeli el, melyben nagy hangsúlyt kapnak az érzelmek. Batman egy különös ügynek jár utána Gothamben, és bemutatják, miért is ő a világ leghatalmasabb nyomozója.
  • Ahogy az egyébként is várható volt, a filmnek semmi köze nem lesz a Nolan-trilógiához.

Habár Affleck ügyben nem lettünk sokkal okosabbak, az mindenképp egyértelművé vált a fenti sorokból, hogy minden jó úton halad a projekt kapcsán.

(Forrás: Slash Film, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1614159167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása