Minden, ami DC!

Ekkor indul itthon a 'Preacher' 3. évada

2018. június 21. 13:06 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Szinkronosan is tovább kereshetjük Istent.

Az ultramenő prédikátor kalandjai június 24-én, azaz most vasárnap folytatódnak, ekkor veszi ugyanis kezdetét a sorozat harmadik évada az Államokban.

És ha ez nem lenne elég jó hír a rajongók számára, akkor hozzátesszük, hogy a hazai premierig sem kell már sokat várni. A magyar AMC műsorán július 19-én indul útjára a harmadik etap magyar szinkronnal, az időzítés pedig tökéletesen ki van számolva. A csatorna ugyanis május 31-től kezdve, minden csütörtök este 23:30-tól dupla epizódot vetít a második évadból, méghozzá most először szinkronnal, ez az ismétlés pedig épp július 12-ig fog kitartani, akkor kerül adásba a szezonfinálé, a rá következő héten pedig már az új évad eseményeit követhetjük nyomon, szintén 23:30-tól.

A sorozat első évada amolyan előzményként funkcionált az ikonikus képregény cselekményére nézve. Megismerkedtünk a főhősökkel és az alapszituációval, majd miután a fináléban lenullázták Annville-t, a nyugat-texasi pap, Jesse Custer (Dominic Cooper), a belevaló exbarátnője, Tulip (Ruth Negga) és az ír vámpír, Cassidy (Joseph Gilgun) különös triója útnak indult, hogy felkutassák Istent, aki elhagyta a Mennyországot. A második évad nem szűkölködött bonyodalmakban, Jesse és társai ugyanis több akadályba is ütköztek expedíciójuk során. Útjukat állta a Gyilkosok Szentje (Graham McTavish), aki a pokolból érkezett, hogy elpusztítsa a Genezist birtokában tudó Jesse-t, majd a Grál ügynökeivel és Herr Starr-ral (Pip Torrens) kerültek szembe hőseink, akik szintén Jesse képességére pályáztak.

Akik magyar szinkronnal is megnézik a második etapot, azoknak feltűnhetett, hogy a főszereplő hármas magyar hangjait illetően történt egy változás, Tulip ugyanis Nemes Takách Kata helyett Gáspár Kata hangján szólal meg. Jesse orgánumát a folytatásban is Dányi Krisztián kölcsönzi, Cassidy magyar hangja pedig Horváth Illés maradt, ahogy Eugene és Czető Roland, valamint a Gyilkosok Szentje és Albert Péter párosa is változatlan. Hozzájuk csatlakozik Herr Starr szerepében Jakab Csaba, Hitler szinkronhangjaként Gyurin Zsolt, illetve Csondor Kata, aki Lara Featherstone-t szólaltatja meg.

A 10 epizódot számláló harmadik évadban Jesse küldetése arra a helyre kanyarodik, amit egész életében elkerült: az otthonába. Jesse, Tulip és Cassidy visszatérnek Angelville-be, a Louisiana-i ültetvényekre, ahol Jesse nevelkedett, ott azonban régi haragosok és halálos kötelezettségek várják őket. A barátai – és néhány ellenség – segítségével Jesse a háta mögött kell hagyja a múltját, mert a világ jövője függ tőle. Őrült alakokból ezúttal sem lesz hiány, elég csak egy pillantást vetnünk a szereplőkre:

(Forrás: AMC, MűsorVízió)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614059086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása