Minden, ami DC!

'Professor Marston & the Wonder Women': A rendező összegez

2017. augusztus 14. 23:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Október 27-én mutatják be a tengerentúli mozikban a "Professor Marston & the Wonder Women" című önéletrajzi drámát, melynek főszereplője Wonder Woman megalkotója, a pszichológus William Moulton Marston lesz, azonban a történet jóval többről fog szólni, mint az ikonikus hősnő születéséről.

000262386hr.jpg

A rendező, Angela Robinson szerint a film egy szerelmi történet lesz, amely Marston (Luke Evans), a felesége Elizabeth (Rebecca Hall) és közös szeretőjük, Olive Byrne (Bella Heathcote) kapcsolatáról szól. Felfedezhetjük a film három fő eszméjét, a feminizmust, pacifizmust és a rabszolgaságot, valamint megismerhetjük Marston kapcsolatát a két nővel, és hogy mindez hogyan vezetett Wonder Woman megalkotásához.

Bár Robinson nagy Wonder Woman rajongó volt, egy dolgot mégsem tudott a történetről, amikor körülbelül 8 éve megkezdte a film előkészületeit. Először úgy gondolta, a filmje csak egy férfiról fog szólni, aki két nővel él együtt, ahogy azonban jobban utánajárt, megtudta, hogy a két nő Marston halála után még 38 évig együtt élt. Ez a tény viszont teljesen megváltoztatta a nézőpontját a filmmel kapcsolatban. "Ez a történet hármukról szól. Szerették egymást. Fontossá vált számomra, hogy mindhármuk nézőpontjából bemutassam."

Reményei szerint a hamarosan bemutatásra kerülő filmjével a rajongók más szemszögből ismerhetik meg Wonder Woman alkotóit, és hogy azok élete hogyan befolyásolta a hősnő születését. "Az embereknek mindig is megvoltak a különböző kapcsolataik az idők kezdete óta. Hihetetlen, izgalmas emberek, akik mély szeretetet éreznek egymás iránt. Hősök számomra és maguknak egyaránt. Úgy gondolom, itt az ideje, hogy elmeséljék a történetüket és megkapják azt a csodálatot és tiszteletet, amit szerintem megérdemelnek. Az ő eszméik és értékeik segítették, hogy létrejöjjön az a szuperhős, akit mi mind szeretünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8912749152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása