Minden, ami DC!

Ikonikus Igazságliga tagot castingoltak a 'The Flash' 4. évadába

2017. augusztus 01. 00:25 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az évad nagy gonoszának megformálóját sok más casting mellett már a Comic-Conon bejelentették, ahogy nemrég az is kiderült, hogy Tom Felton nem tér vissza a folytatásra állandó szereplőként. Július közepén befutott néhány további karakter leírása, amiből ki lehetett következtetni Elongated Man érkezését, most pedig a megfelelő színészt is megtalálták a karakter eljátszására.0000000064.png

"Flash egyik legikonikusabb szövetségese, Ralph Dibny – avagy Elongated Man – egy gyorsbeszédű magánnyomozó olyan nyomozói képességekkel, melyek Batmanével vetekszenek. Miután felfedezte, hogy bármilyen alakúvá képes nyújtani a testét, Dibny arra használja az új képességét, hogy segítsen megoldani a Flash-csapatnak Central City egyik legnagyobb rejtélyét."

A visszatérő szerepre Hartley Sawyer szerződött le.

A "The Flash" (idehaza "Flash - A Villám") tengerentúlon október 10-én kezdődő folytatása hat hónappal a harmadik szezon zárása után vesz fel a fonalat, amikor is Barry még mindig a gyorsasági erő foglya.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr512707234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása