Minden, ami DC!

Közeli fotókon 'Az igazság ligája' hőseinek jelmezei

2017. május 24. 13:44 | DC Magyarország | komment

Snyderék tragédiájának és a rendezőcsere tegnapi bejelentése után a Warner Bros. a 2017-es Licensing Expo alkalmával folytatja "Az igazság ligája" marketingjét. Az esemény helyszínén kiállították a ligatagok életnagyságú modelljeit, amivel lehetőséget biztosítanak a kosztümök részletes bemutatása. Superman újbóli hanyagolása mellett szemügyre vehető Batman új szerkója, illetve az újoncok, Aquaman, Flash és Cyborg filmes kinézetei is. A stúdió továbbá a LEGO filmes univerzumot és J.K. Rowling varázsvilágát is képviselteti.

justiceleague_selects_add.jpg

A Warner különböző részlegeiről lesznek bemutatók az eseményen során, beleértve a mozis, az animációs és az élőszereplős projekteket – köztük számosat, ami a DC világához köthető, mint a CW sorozatai, az "Arrow", a "The Flash" és a "Supergirl", valamint a "DC Super Hero Girls" című cross-média műsor.

Az alábbiakban láthatjátok a címben is említett fotókat:

justiceleague_selects_001.JPG

justiceleague_selects_002.JPG

justiceleague_selects_004.JPG

justiceleague_selects_005.JPG

justiceleague_selects_007.JPG

justiceleague_selects_009.JPG

justiceleague_selects_015.JPG

Ha tetszett az írásunk, ne felejtsétek el kedvelni a hamarosan induló új Facebook oldalunkat!

Írta és fordította: Genzo és Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9812535527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása