Minden, ami DC!

Napi szintű hírműsort indít a DC Universe streaming szolgáltatás

2018. augusztus 22. 21:25 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az első adást Kevin Smith fogja levezényelni.

dc_set_camera_01_v7.jpg

Az ősszel útjára induló, DC Universe nevű digitális platform egy saját híradót is műsorra tűz, ami csak a DC tartalmakra és fejleményekre fókuszál.

A DC Daily augusztus 29-én jelentkezik az első élőben streamelt epizóddal, melynek műsorvezetője nem más lesz, mint a legendás Kevin Smith, aki ismerteti a nézőkkel a műsor formátumát, bemutat némi exkluzív tartalmat és részletes betekintést nyújt a DC Universe szolgáltatásaiba.

Az epizódok vezetése mindig olyan nevekre hárul majd, akik ismerősek lesznek a DC rajongók számára. A műsor formátumában három rovat kapott helyet: a "Headlines" csokorba és címszavakba szedi a napi híreket, a "Reports" egyetlen témát jár körül mélyreszántóbban, ami akár jelenthet egy interjút vagy betekintést egy-egy képregény, film vagy sorozat kapcsán, a "Talk" pedig egy panel beszégetés lesz a nap fontosabb témáiról és híreiről. Számíthatunk meglepetésvendégek és társ-műsorvezetők felbukkanására is. Az adás bizonyos szegmensei minden rajongó számára ingyenesen elérhetőek lesznek Youtube-on, a teljes tartalomban azonban csak az előfizetők részesülnek. Mint azt már korábban is írtuk, az előfizetésre egyelőre csak az Egyesült Államokon belül van lehetőség.

A műsor számára a Warner Bros. Digital Networks burbanki stúdiójában húztak fel egy hatalmas díszletet, amit természetesen óriási plakátok díszítenek ikonikus DC karakterekről, de többek között egy Batmobilnak is szorítottak helyet a tervezők, amint azt a bejegyzés nyitóképén is láthatjátok.

Izgatottan várjuk ezt az új műsort, és kíváncsiak vagyunk, milyen hírekkel kényeztetnek majd minket, rajongókat.

dc_daily_logo-cropped_5b7d94627a9859_74142488.jpg

(Forrás: Deadline, TV Insider, DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr214196071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása