Minden, ami DC!

Tudnivalók a DC Universe streaming szolgáltató kapcsán

2018. június 28. 19:27 | DC Magyarország | komment

Új és régi DC tartalmak egy helyen.

A DC Entertainment nyilvánosságra hozott pár részletet a hamarosan induló streaming szolgáltatásukkal kapcsolatban.

"A DC Universe sokkal több, mint egy streaming szolgáltatás. Készítünk színvonalas, eredeti tartalmakat, mint például a Titans sorozat, ugyanakkor összegyűjtjük a közkedvelt nosztalgikus produktumokat, és a képregény olvasás élményét is új szintre emeljük. Soha nem készült még ilyen robusztus vállalkozás a rajongók számára," áradozott Jim Lee, a DC Entertainment kreatív igazgatója és felelős kiadója.

A DC Universe névre keresztelt platform béta verziója augusztusban válik elérhetővé, és mától lehet rá előzetesen feliratkozni, legalábbis Amerikában, mivel egyelőre sajnos csak ott lesz hozzáférhető a szolgáltatás. A teljes verzióra sem kell sokat várni, bár konkrét időpontot még nem közöltek, de valamikor ősszel érkezik az Államokba. A platform olyan új projekteknek ad otthont, mint a korábban bejelentett "Titans" sorozat, ami idén várható, valamint a jövőre érkező "Swamp Thing" és a "Doom Patrol", az animációs műfaj képviseletében pedig a Harley Quinn sorozat és a "Young Justice" harmadik évada, szintén 2019-ben.

  • A Titans egy sötétebb és komolyabb átdolgozása a klasszikus Tini Titánok franchise-nak, amelyben a DC univerzum minden szegletéből érkező fiatal hősöket követhetünk, amint a felnőtté válás küszöbén keresik a helyüket a világban. Dick Grayson és Rachel Roth, egy sötét hatalom által megszállt különleges lány, belekeverednek egy összeesküvésbe, amely a Poklot hozhatja el a Földre. Csatlakozik hozzájuk a forrófejű Starfire és az imádni való Beast Boy. Együtt egy különc családdá és szuperhőscsapattá kovácsolódnak.
  • A Doom Patrol újraértelmezi a DC legfurább csapatát, amely olyan kitaszítottakból áll, mint Robotman, Negative Man, Elasti-Woman és Crazy Jane, vezetőjük pedig a rejtélyes Dr. Niles Caulder. Csatasorba állítja őket a digitális kor abszolút hőse, Cyborg, összefogva pedig ezek a kirekesztett emberek olyan küldetésekben vesznek részt, amelyek a DC univerzum legbizarrabb, legváratlanabb területeire kalauzolják el őket.
  • A Swamp Thing Abby Arcane történetét követi, aki egy halálosnak tűnő mocsári vírus után kutat egy louisianai kisvárosban, de hamar felfedezi hogy a mocsár rejtélyes és ijesztő titkokat rejt. Amikor a megmagyarázhatatlan és vérfagyasztó horror kimászik a ködös ingoványból, senki sincs biztonságban.
  • A DC legikonikusabb fiatal szuperhőseiből álló hatalmas szereplőgárdával visszatér a rajongók által imádott animációs sorozat, a Young Justice: Outsiders. A rengeteg ismert hős mellé új karakterek is érkeznek, melyek közül néhányan épp felfedezik az egyedi metahumán képességeiket. Egy gazdag, széles világ hátrányaival szembenézve, amely az egész DC Univerzumot érinti, ez az évad a meta-üzérkedésre fog fókuszálni, valamint egy intergalaktikus fegyverkezési versenyre, amely irányítani próbálja a szupererővel rendelkező ifjúságot.
  • A Harley Quinn sorozat Harley kalandjait mutatja majd be, ahogy a Jokerrel való szakítása utána egyedül próbál szerencsét ebben az új, korhatáros animációs komédiában. Méregcsók, valamint egy csapatnyi kirekesztett DC karakter segítségével Harley megpróbál kiérdemelni egy széket a gonosztevők legnagyobb asztalánál: a Legion of Doom-nál.

De nem csak az újdonságoké lesz a terep, hiszen a fejlesztők egy egész gyűjteményre való DC tartalommal látják el a felületet, olyan régi klasszikusokat beleértve, mint az eredeti négy Superman film, vagy az utóbbi évek egész estés animációs filmjei, mint például "Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon", "A Zöld Lámpás: A kezdet" vagy a 2009-es "A csodanő". Egyszerre számíthat régi és új tartalomnak a legendás Batman rajzfilmsorozat első két évada, valamint az eredeti, Lynda Carter nevével fémjelzett Wonder Woman sorozat, ezek ugyanis végre HD minőségben lesznek elérhetőek, amire ezidáig nem volt lehetőség.

A platformon elérhető lesz egy folyamatosan bővülő könyvtár is DC képregényekből. Elsőként az Action Comics 1. száma (Superman debütálása), a Detective Comics 27. része (Batman első feltűnése), valamint a New 52-féle Justice League, Swamp Thing és Harley Quinn sorozat lesz olvasható az applikáció segítségével.

Mindezek mellett a DC Universe keretein belül lesz egy közösségi felület is, ahol a rajongók beszélgethetnek és ismerkedhetnek egymással, valamint hozzáférhetnek a DC enciklopédia bejegyzéseihez, különböző versenyeken vehetnek részt és DC-vel kapcsolatos termékeket vásárolhatnak.

A készítők ebben a rövid előzetesben foglalják össze, miért lesz érdemes előfizetni a szolgáltatásra. Nagyon reméljük, hogy előbb-utóbb a világ többi részén – köztük hazánkban – is elérhető lesz, addig mindenesetre elkezdjük félretenni rá a pénzt.

A DC Universe az Egyesült Államokban lesz elérhető iOS, Android, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV és Android TV platformokon, valamint weben és mobilweben.

(Forrás: Variety, DC Universe, Business Wire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1514080411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása