Minden, ami DC!

CINEMACON 2017: DC Bővített Univerzum filmek a WB paneljén

2017. március 30. 12:27 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Magyar idő szerint ma hajnalban zajlott le a Warner Bros. prezentációja a 2017-es CinemaCon-on. Az eseményen megjelentek a közelgő DC Bővített Univerzum filmek színészei és rendezői, akik friss, korábban még nem látott részleteket, koncepciós rajzokat mutattak be a közönségnek. Ezek nem találtak maguknak utat az internetre, csupán leírások érkeztek róluk. Vegyük most ezeket sorra a bemutatásuk sorrendjében.

ben-momoa-main.png

Elolvasom »

Tojásvadászat 'Az igazság ligája' új előzetesében (ELEMZÉS)

2017. március 28. 20:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Hosszú várakozás után egy plakátokkal és karaktervideókkal történő felvezetést követően szombaton debütált a várva várt első Igazság Ligája összeröffenés teljes értékű előzetese. A sok megnézést után most viszont vadásszunk tojásokra, lássuk hát, hogy a Húsvéti Tojások mestere, Zack Snyder mennyi és milyen utalást rejtett el nekünk a novemberben mozikba kerülő film kedvcsinálójában.

vlcsnap-2017-03-28-18h57m16s582.jpg

Elolvasom »

ÖSSZEFOGLALÓ: Ez történt a múlt héten 'Az igazság ligája' háza táján

2017. március 27. 16:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Március 23-án, tehát csütörtök hajnalban elutaztam itthonról, hogy aztán Zack Snyder és a Warner Bros. a távollétemben megkezdje az Igazság Ligája várva várt első közös akciójának marketingjét (ha ezt tudtam volna, előbb megyek el). Viccet félretéve: vártuk a trailert karácsonykor, januárban, a "Kong: Koponya-sziget" premierjével és még sorolhatnánk, hogy mikor, ám a stúdió inkább a megosztóra sikeredett "Batman Superman ellen" bemutatójának évfordulóján lepte meg a képregényvilág rajongóit a Liga kaland legelső teljes értékű előzetesével. Számítottunk rá? Még a fejünkben sem fordult meg. Csütörtökön és pénteken a csapat-és karakter poszterek mellett nagyszerű látvánnyal és zseniális beállításokkal operáló teaserekkel hangolták a nagyérdeműt, ráadásként pedig a film rendezőjével, Zack Snyderrel érkezett egy interjú, aminek alanyai (még ha csak nagyon röviden is) a főszereplők. Ennek apropóján vegyük most sorra ezeket, ugyanis, bár kiadták a trailert, a rövid bemutatók még így is tartalmaznak képkockákat, amiket az előzetesben aztán nem láthattunk viszont.

unite-the-league.png

Elolvasom »

Top 5+1 ok, amiért a sorozatos Barry Allen nem Barry Allen

2017. március 24. 19:32 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Mielőtt nekilátnék a pontok kifejtésének, szögezzük le, hogy a sorozat nyilván nem egyezhet meg teljesen a képregényekben történtekkel, és annak minden momentumával, illetve a cikk nem a Flash sorozat szidására akar kiéleződni, ám Barry Allen alapvető jellemvonásait megmásítani olyan, mintha azt mondanánk, hogy Bruce Wayne utcagyerek volt... Szóval jöjjön az öt érv amellett, hogy miért is nem az igazi Barry Allan futkos a képernyőkön.

gallerycomics_1920x1080_20150805_fl_season_zero_11_55b2c17f52eb20_65514108.jpg

FIGYELEM: A CIKK SPOILEREKET TARTALMAZ!

Elolvasom »

BEHARANGOZÓ: 'The Flash' és 'Supergirl' musical crossover

2017. március 21. 18:30 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egy remek kikapcsolódásnak tűnő eseményre fog sor kerülni, ennek apropóján hoztunk most nektek egy rövid beharangozót. Music Meister (Darren Criss) tegnap már bemutatkozott az acéllánynak, ma este pedig a Föld-1-re érkezik, hogy találkozzon a világ leggyorsabb emberével, majd őt is kábulatba ejtse.

54102-flash-supergirl-musical-crossover-duet.jpg

Elolvasom »

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ: Tavaszi Képregénybörze (2017)

2017. március 21. 09:50 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Vasárnap lezajlott a 34. Képregénybörze Budapesten, én pedig a szerkesztőségünket képviselve kinéztem az eseményre (a "kinézés" alatt egy kb. 3 és fél órás utazást kell érteni az én esetemben), hogy lencsevégre kapjak néhány cosplayert, eldumálgassak a hozzám hasonló rajongókkal és persze hogy a pénztárcámban található papírokat képregényekre cseréljem, lehetőleg minél többet minél többre. Az eseményt pedig minden szempontból sikernek könyveltem el, de szerintem nem csak én.

kep03.JPG

Elolvasom »

E DC projektek egyike foroghat 2017-ben az 'Aquaman' mellett

2017. március 17. 10:05 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Tegnap este megtudtuk, hogy csúszik a 2018-ra egyetlen hivatalosan is bejelentett DC film, az "Aquaman" premierje, majd megszellőztették, hogy idén még egy film foroghat Atlantisz királyának önálló kalandja mellett, és erre nem kevesebb, mint öt jelöltje van a stúdiónak.

sirens-flash-corps-dark_universe.png

Elolvasom »

Ők lesznek a főszereplők a 'Black Lightning' pilot epizódjában

2017. március 13. 19:28 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A FOX csatornától a CW-hez vándorló "Black Lightning" pilot három hét leforgása alatt megtalálta a négy főszereplőjét. Az utolsó casting végére múlt hétvégén került pont, ezért összeszedtünk nektek mindent egy bejegyzésbe, amit eddig tudunk a projektről.

black_lightening_cress.png

Elolvasom »

Premierdátumot kapott a 'Preacher' második évada!

2017. március 11. 10:00 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Érdekes koncepció, nagyszerű és neves színész- és készítőgárda. Minden rendelkezésre állt, hogy az AMC a "Breaking Bad", a "The Walking Dead" és a többi nagy sikerű, saját gyártású sorozata után után ismét hatalmasat durrantson, és habár nem lehetünk maradéktalanul elégedettek a "Preacher" című Vertigo adaptáció első szezonjával, éppen elég jól teljesített ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a folytatást.

pre_201_sb_0130_0167_dng-935x658.jpg

Elolvasom »

Betekintés a 'Wonder Woman' film utómunkálataiba

2017. március 07. 19:14 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Korábban "Az igazság ligája" és a "Suicide Squad - Öngyilkos osztag" filmek esetében a forgatásra látogathattak el, a múlt héten pedig a szóló "Wonder Woman" kaland utómunkálataiba kaptak betekintést a sajtó kiválasztott képviselői. A szerencsések láthattak félkész jeleneteket, friss részleteket tudtak meg a történetről, valamint többek között Patty Jenkins rendező és a főszereplőt játszó, mindig csodálatos Gal Gadot is a rendelkezésükre állt a kérdéseik megválaszolásában.

wonder-woman-gal-gadot-3.jpg

Elolvasom »
süti beállítások módosítása